Melitta
Reakciók pontszáma
46,933

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Melitta, köszönöm cikkeit, de mint külföldön élő magyar, örülnék neki, ha mindkét oldalról lenne cikk, nemcsak az ellenzéki oldalról, mert így elfogultnak tűnik a magyar kormánnyal szemben, jó lenne azt az álláspontot is megismerni. Köszönöm előre is szíves segítségét.
  Melitta
  Melitta
  @Okosisti mindent megtalalsz nalunk. Mind a 6 indulo Miniszter ELnok jeloltrol van fent cikk video ugy Mr.Jakab, Mr MArki-Zaj Peter, Mr. Palinkas, Mr Fekete ,Mr Karacsony, Mrs Dobre.
  Nem igazan tudom melyik cikk nem nyerte el tetszesedet, batran ird meg a velemenyed miert nem jo vagy mi az amivel nem ertesz egyet. Minden cikknel van hozzaszolasi lehetoseg.
  Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
  Elöre is köszi
  Melitta
  Melitta
  Szia Sajnos most eleg nehez jonni mert minden le van zarva a Covid miatt. A hivatalaos bevandorlasi oldalt olvasgasd ott tudsz minden hivatlalos infokat megtudni.
  Kedves Melitta,
  Keresek egy könyvet: Management of organizational behavious (10th edition). Nem találom pdf, vagy epub formában a neten. Kérek szépen segítséget.
  Köszönöm: Vilmos
  • Tetszik
  Reagált: Kollár mihály
  T
  tubimadar
  Kedves Vilmos!
  Sajnos ebben nem tudok segíteni Neked. Nincs ilyen könyvem.
  Mariett
  T
  tubimadar
  ....bocs félreolvastam....
  Kedves Melitta!
  Nyugdíjas pedagógus vagyok már 4 éve. Aktív koromban nagyon sokszor látogattam az oldal, sok segítséget kaptam és párat adtam is.
  Visszahívtak dolgozni, de gyakorlatilag semmi régi anyagom nincs meg itt keresgéltem, de sajnos nem igazán találtam, megváltozott az oldal.
  Első osztályos oktatási anyagok érdekelnének. Hol találok rájuk?
  Köszönettel: Dozsori
  Melitta
  Melitta
  Hali! 2 evnel regebbi csatolasokat nem tudjuk tarolni, igy is mindig nagyobb szerverre kell koltoznunk , amit viszont anyagilag megoldani lehetetlenek tunik. Az uzembe tartasunk is cernaszalon log, tobb eves anyagokat lehetelen tarolnunk.
  Kedves Melitta!
  Szeretnék hozzáférést kérni az ebook fórumokhoz, régebben sokszor találtam jó könyveket. Azt hittem, hogy ezek már nem léteznek, de most mondta valaki, hogy megvannak, csak zártkörűek.
  Nagy örömet szerezne vele, ha bevennének a csapatba.
  Üdv: Peák Erika
  FLAMINGO
  FLAMINGO
  Kedves Erika!
  Nincs semmi extra jogosultság engedélyezése. A régi hozzászólásaid törlésre kerültek (mivel feltehetően több, mint 2 évesek voltak),
  Ha ismét 20 fölé nő a hsz-eid száma, újra állandó taggá válsz és meglesz a kívánt jogosultság.
  Sziasztok!

  Szeretném megkérdezni - ha ez nem gond, hogy lehetne - e olyan fórumot vagy témát létrehozni, ahol angol nyelvű könyvek és könyvsorozatok magyar nyelvre - rajongói lefordítását lehetne kérni, - estleges vállalkozó szellemű tagoktól? Mert sajnos sok elkezedett sorozat félbemarad, kimaradnak novellák, epizódrészek, ezért gondoltam jó lenne létrehozni.

  Köszönettel: V.Márti
  Kedves Melitta!Regisztrált tag vagyok, szeretnék hozzáférést kérni az e-book fórumokhoz!
  Kedves Melitta, a kereső nemléte átmeneti technikai nehézségre vagy egyéb okokra vezethető vissza? Mire lehet számítani, nagyon hiányzik.
  Üdv: franetti
  Appassionata
  Appassionata
  Igen, nekem is hiányzik. Ez engem is érdekel. Üdv : Appassionata
  • Tetszik
  Reagált: Falkor
  0
  0.618
  Igen, nekem is hiányzik. Üdv : 0.618
  Melitta
  Melitta
  A szervercsere mellett a keresőprogram cseréjére is szükség van. Ennek komoly pénzügyi vonzata van, ami az egyetlen, de jelentős akadály. A megoldást még keressük. Bármilyen ötletnek, konkrét segítségnek (pl. támogatók, reklám stb.) örülünk.
  Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket.
  üdv Melitta
  • Tetszik
  Reagált: hnockh
  Kedves Melitta!

  Nagyon hiányzik a kereső, egy csomó dolgot el kellene érnem, amiről tudom,hogy fenn van, és kellene a diákjaimnak ebben az őrült helyzetben, hogy tanulni tudjanak, és fel is töltenék nekik még pluszban. Sajnos a kereső nélkül nagyon meg vagyunk lőve :(
  Mikorra várható hogy visszakerül?

  Köszönettel: tobys
  Üdv.
  Képregények találhatók itt ??? és milyen jogosultság kell ahozz hogy megnézhessem őket ??? Az ALANDÓ TAG mit takar, mit kell hozzá tenni-elérni ???
  Őszinte leszek a MOZAIK képregények erdekelnek, ezek még meg vannak ???
  Bocsi hogy ennyire lényegretürő vagyok, de kertelni nem szeretek.
  Előre is köszönöm a rám szánt idődet.
  szép napot kivánol kedves Melitta lenne egy kerdésem a kultura és zene alapok érdeklödésével kapcsolatba mijen jogosulatokal kellene rendelkeznem nagzon megköszönöm rám szánt figyelmét köszönöm
  Kedves Melitta! Eszmecserét folytathatnánk priviben? Érdeklődnék pár dologról, amiben Te szerintem profi vagy. Előre is köszönöm, hálás vagyok érte!
  Kedves Melitta,
  Jól látom, hogy 2014 után felrakott könyvekre nem lehet rákeresni? Tudom, ez is jobb, mint pár hete, de mégsem az igazi. Tudsz valami biztatót mondani?
  Üdvözlettel
  Kálmán
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére