papadi
Reakciók pontszáma
32,328

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia!
  A Helka -trilógia hangoskönyv első könyvére lenne szükségem. Sajnos a feltöltött linkek közül az egyik már nem működik. Ha fel tudnád tenni megint az nagy segítség lenne. Köszönöm, ha tudsz segíteni!
  T
  trumel
  szia, sikerult megszerezni, nekem is szuksegem lenne ra!
  Szia, nem lehetne valahol ingyen (nem premium ) letölteni ( részedröl feltölteni) A tizedes meg a többiek-ket? Tisztelettel
  Szia! Nagyon szeretnem letolteni a Matyas Kiraly meseket de a data.hu azt mondja hogy a "fajl nem letezik". Fel lehetne tolteni megegyszer? Elore is koszonom.
  Szia! Próbálnám letölteni a Winnetou filmjeidet, de nem jelennek meg a linkek. El tudnád küldeni a linkeket? Előre is köszönöm.
  M
  Üdv.láttam fel volt ötve a szerlem elsö vérig.esetleg még elérhető valahol?ok hogy rejettként lett felrakva anno,de hiába rakom rá a"tetszik"-et alul nem ad ki linket nekem valamiért.
  Beka Holt
  Beka Holt
  Szervusz masi11!
  Ott ahol a rejtés nem oldódik fel nyomj rá a jelentés gombra légy szíves. Segítünk láthatóvá tenni a linkeket, de ehhez szükségünk van a jelzésetekre.
  • Tetszik
  Reagált: masi11
  M
  masi11
  köszönöm a segitséget.már jön is lefele oly rég láttam és mindenhonnan törölték már.
  papadi
  papadi
  Szia masi11!

  Feltettem újra (iso-ban és avi-ban).

  Javaslom, ha kérésed van, inkább privát üzenetet küldj, mert az megjelenik bejelentkezéskor, a profil üzenet viszont "elveszik" az értesítések között. Most is csak véletlenül szúrtam ki.

  Üdv.
  Papadi
  Kedves Fórumozótárs!

  Bocsáss meg, hogy zavarlak, szerettem volna a segítségedet kérni. Sok digitalizált képregény elveszett számomra mert elromlott a HDD-m. Ezeket szeretném most pótolni. Ugyanis a Bobo és Góliát néhány számának linkje amit Te voltál szíves megosztani, már nem elérhető. Illetve a Bobo 2 db különszámát (1988, 1989) is nagyon keresem.
  Segítségedet előre is köszönöm.
  Üdv:
  Balázs
  Szia
  Szeretném letölteni az Éliás a kis mentőhajó mesefilm sorozatot, de nem jelenik meg a link a "tetszik-" gomb megnyomása után sem. Én csinálok valami rosszul, vagy már törölte a szerver? Segítséged előre is köszönöm. Üdv.
  • Tetszik
  Reagált: rudko
  R
  rudko
  "Beka Holt, post: 4759389

  Ha ilyennel találkoztok nyomjatok rá a Jelentés gombra legyetek szívesek. A Kormányosok látják a jelentéseket, ha beírjátok, hogy a link tetszik gomb megnyomására sem jelenik meg, segítünk láthatóvá tenni."
  Üdv!
  Körülbelül 2 éve nem jártam erre. Nem tudtam resetelni a passwordömet, nem jött ki egyszer sem a helyreállító email.
  Annyi kérdésem van, kedves Papadi hogy Neked fizikailag is megvan az összes Füles újság?
  Én a Rodolfó cikkeit/trükkjeit is gyűjtöm illetve keresem.
  Ha valaki tud ebben segíteni, privát üzenetben várnám az ötleteket.
  Köszönettel;
  Demongsm

  E-mailcím törölve!, Moderátor.
  Szia! Sajnos a Sziámi macska 2.rar is ugyanazt produkálja mint a Fizessen,nagysád. Ha kérhetem és nem gond neked akkor azt a fájlt töltsd vissza amit töröltek mert a többit letöltöttem.
  Köszi Mis
  Szia! A Fizessen, nagysád! c. film első rar-nál ha rányomok a letöltésre azt írja hogy törölték a fájlt. Légy szíves nézd meg hogy mi lehet a probléma.
  Előre is köszönöm Mis
  FLAMINGO
  FLAMINGO
  Papadi helyett: Az a probléma, hogy törölték.
  A CH-n csupán egy (vagy több) ráutaló linket találsz, de arra nincs ráhatása sem a CH-nak, sem a tagnak, hogy a tárhely mit tesz a tartalommal.
  Szia,

  Sajnos nem tudok 001-es tömöríett mappát megnyitni, ezért a Nils Horgersson sem tudom letölteni.
  Nem tudnád esetleg zip, vagy rar formátumban feltenni?
  Ajándék lenne, és nagy segítség.
  Köszönöm
  FLAMINGO
  FLAMINGO
  az ilyen kiterjesztés tuti, hogy egy több darabból álló tömörített fájl első része, amit pl. a Total Commanderrel össze tudsz fűzni
  Szia! próbáltam volna letölteni a 80 nap alatt a földkörül képregényt, de hiába nyomtam a tetsziket, nem oldotta fel a rejtett tartalmat..... hogy tudnám letölteni? köszi Miklós
  R
  rudko
  "Beka Holt, post: 4759389

  Ha ilyennel találkoztok nyomjatok rá a Jelentés gombra legyetek szívesek. A Kormányosok látják a jelentéseket, ha beírjátok, hogy a link tetszik gomb megnyomására sem jelenik meg, segítünk láthatóvá tenni."
  Kedves Papadi!

  Az Éliás, a kis mentőhajó 2. 14. Tengerzug szörnye epizódja nem magyarul van. Fel tudnád tenni még egyszer?
  Előre is köszönöm!
  Eszter
  Szia!
  Nagyon köszönöm a rengeteg kabarét! A problémám az, hogy a 001-002-crc kiterjesztésű fájlokkal sem a winzip-em, sem a winrar-om nem boldogul (vagy csak én nem) - hogyan tudnám ezeket kibontani?

  Köszönöm a válaszod előre is...

  F.
  Tisztelt papadi!

  Köszönöm a feltöltött képregényeket, örvendetes, hogy még foglalkoznak ilyennel az emberek.
  Egy kérdésem illetve kérésem lenne, hogy a Walt Disney Vidám zsebkönyv 8 fel van linkelve, mert azt nem találtam a hsz-ek között.

  Köszönöm!!!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére