Hírek A magyarok hadat üzentek a vármegye tábláknak

Tekintetes Főispán uraknak főhet a feje ugyanis a magyar társadalom torkán nem nagyon akarnak lemenni a vármegyék.


Őszintén már az is röhej hogy a kormánymegbízottat Főispánnak kell nevezni. Bevallom ha valaki komolyan így mutatkozna be nekem, hát kettégörnyednék a röhögéstől. Arról nem is beszélve hogy van űrügyi Főispánunk is.

Mégis komoly fejtörést okozhat a Főispánoknak hogy rongálják a vármegyéket, sőt ostromlott vár közepén kűzdenek ugyanis még lopják is azokat.
Az interneten egyre másra tűnnek fel a megrongált Vármegyetáblák.

Emellett a Pénzcentrum vette észre, hogy a rendőrség körözést adott ki egy Vas vármegye feliratú útjelzőtáblára.

Az elkövető talán nem is tudja, de ha megtalálják, akkor komoly büntetésre számíthat: ugyanis a Btk. szerint

aki közlekedési útvonal, jármű, üzemi berendezés vagy ezek tartozéka megrongálásával vagy megsemmisítésével, akadály létesítésével, közlekedési jelzés eltávolításával vagy megváltoztatásával, megtévesztő jelzéssel, közlekedő jármű vezetője ellen erőszak vagy fenyegetés alkalmazásával vagy más hasonló módon más vagy mások életét vagy testi épségét veszélyezteti, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


Az új vármegyés táblákat január elsejétől folyamatosan helyezi ki a Magyar Közút, hiszen azóta a megyéket vármegyére keresztelték. Korábban kiderült, hogy a vállalatnak 714 darab megyehatárjelző táblát kell átírnia.

Mint közölték, igyekeznek költséghatékonyak lenni, elsősorban kisebb módosításokra, átmatricázásokra kerül majd sor, de egyes helyeken szükség lehet táblacserékre is. Azt egyelőre nem tudni, hogy mindez összesen mennyi pénzbe kerül.

Ha a megyehatárt jelző táblát csak enyhébb esetnek tekintik – hiszen a megyehatár jelzése nem tilt semmit, és utasítást sem ad az autósoknak, maximum a megyei pályamatrica, és az egyéb útdíjak érvényessége miatt lehet fontos -, akkor a tettest rongálásért vehetik elő. A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a rongálás nagyobb kárt okoz, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a rongálás jelentős kárt okoz.

Amennyiben épp rajtakapják az illetőt táblalopás közben, akkor garázdaság miatt is felelhet. Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Btk. szerint egyébként a büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, fegyveresen, felfegyverkezve vagy nyilvános rendezvényen vagy gyűlésen követik el.


1674126772823.png
 
Nem akarok en sem annyira belemelyedni, eleg ha olvasom es latom a tv-t hallom a radioba, es beszelgetek otthoniakkal mi minden nem megy jol. Sok mindent lehet javitani de ez nem ennek a pol.kurzusnak a jellemzoje.
Sok ember mint a szelkakas ugy cserebereli az ideologiakat. Politikustol meg lehet ez is elmegy.
Ami nem megy el a lopas a corupcio az erkolcstelenseg /Szajer ,Boka/ ezek azert criminal ugyek mas hetkoznapi embereknel ha elkovetnek.
En nem takintek senkit ellensegnek, a HUxit fele menetelest az orszag elleni tettnek erzem es ez a fobenjaro bun.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

snowdog wrote on Zasztava's profile.
Szia!

Az "Esküvő elvitelre" könyvet (ide: Ebook - Pure Epub 2022.) nem sokkal előtted dzsefff már feltöltötte.

Üdv, Swd
Palotai-Nemes Klaudetta wrote on sofi5's profile.
Kedves Sofi5!Láttam,hogy a pdf változatokat feltöltötted a Színes kérdések és válaszok német nyelvből – B1 szint ből. Megvettem a könyvet, de nincs cd lejátszóm,online pedig nem tatlálom a hanganyagot. Neked online formátumban meg van esetleg? Tudnál segíteni? Előre is köszönöm. Klaudetta
katica69 wrote on Punpido25's profile.
Szia!
Szeretném elkérni tőled a könyvet.
Sokat varrok az unokáimnak a családnak. Magamtól és videókból tanúltam meg. De hiányoznak az egyszerű fortélyok.
Köszönöm előre is.
Beka Holt wrote on Kopi90's profile.
A profiloldalra írtakat a rendszer nem számolja!
trueheart wrote on Melitta's profile.
megkérhetlek,hogyha nem tudod tolerálni a tagok véleményét,azt ne egyoldalúan cenzúrázd!? nem diplomatikus,és amúgy mi nem vagyunk elkötelezett radikális szélsőbalosok! (sem) munkából élünk (van olyan) Ti mért nem tudtok főzni,könyveket megvenni,filmeket adni?

Statisztikák

Témák
37,711
Üzenet
4,697,227
Tagok
608,733
Legújabb tagunk
concaolaonhao
Oldal tetejére