Allergia, testi higiénia, testszag, szájszag, futószemölcs......stb

ildik79

Állandó Tag
Állandó Tag
6,5 éves kisfiamnak szájszaga van. Fogmosást követő fél órán belül már újra érezhető. A fogai egészségesek, most hullott ki az első tejfoga. Nem tudom mitől lehet. Most már bejelentkeztünk fogorvoshoz, kíváncsi vagyok mit mond.
Tippek?
 

zsefjo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kinek mikor volt a legrosszabb az idén? Nekem augusztus 19 volt a csúcs +- 2 hét. Sokmindenre allergiás vagyok, sokféle gyógymódot kipróbáltam. Ha sok pénzem lenne, mindig a kínai akupunktúrát választanám, meg persze ha ott laknék a rendelő szomszédságában.
Ha még több pénzem lenne, akkor a tengerparton laknék. És huss! El is múlt a betegség!:D
Valaki próbált fülakupunktúrát is, ki tud mondani jó elérhetőséget?
Olyan érdekelne, ahol nem kell napokat várni, vagy hetekkel előtte bejelentkezni.
Cserébe tudok mondani hagyományos akupunktúrás elérhetőséget, homeopátiás klinikát stb.
Üdv!
Janika


Hidd el allergia nem létezik!
 

makipoc

Állandó Tag
Állandó Tag
6,5 éves kisfiamnak szájszaga van. Fogmosást követő fél órán belül már újra érezhető. A fogai egészségesek, most hullott ki az első tejfoga. Nem tudom mitől lehet. Most már bejelentkeztünk fogorvoshoz, kíváncsi vagyok mit mond.
Tippek?
lehet a mandulájy miatt
és lehet amiattis ha refluxos
érdemes kivizsgálni
 

hokat

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A véleményemet,és élményeimet szeretném megosztani Veletek!
Előre bocsájtom. nem vagyok allergiás.és nem is igen leszek! Segíteni szeretnék azoknak akik megoldást szeretnének az allergiájukra,vagy családtagjaik problémájára.
Csodaszerek a szó szoros értelmében nincsenek,de vannak olyan ,,dolgok",amitől az allergiás tünetek folyamatosan enyhülnek,majd el is múlnak.
Átolvastam a fórum bejegyzéseit,és azt látom,hogy mindenki csak tüneti kezelésről számol be.mit és,hogy milyen formában adagolva szednek különféle szereket,a kiváltó okokról azonban nem sokat hallani.
A mai kor orvosi eredményei sajnos azért nem hoznak tartós eredményeket,mert csak a kialakult betegségre keresnek megoldást,a betegség kialakulásának okairól sajnos vajmi keveset tudnak. Minden tiszteletem az orvosoké,nagyon felkészült,sokat tanult emberek,csak sajnos az a képzés amit ma az egyetemeken kapnak,nem vértezi fel őket a kellő tudással. Nem az Ő hibájuk,hogy ilyen az oktatás. A modern orvoslás a következő képpen igyekszik megoldani a legtöbb problémát:diagnózis felállítása,azaz mi a betegség megnevezése,majd a szakirodalomban feltüntetett gyógyszerek felírása.
Mostanában egyre több orvos igyekszik visszatérni a természetes,természetközeli módszerekhez,nagyon sokan foglalkoznak akupunktúrával ami az emberi test meridián rendszerét stimulálva igyekszenek visszaállítani az energia áramlást,vannak akik biorezonanciával hatnak a emberi test különböző szerveire,és a normális rezgését akarják visszaállítani a problémás szervnek,vannak akik bioenergiás kezeléssel,kézrátéttel gyógyítanak és sorolhatnám még tovább.
Valamiről azonban vagy megfeledkeznek,vagy mivel a tudásuk nem terjed ki ide,elnéznek mellette: a kiváltó ok!
Mitől is allergiás az ember? Hát ez az! Ezt szinte senki sem tudja.
Évekkel ezelőtt nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal,szerencsés embernek mondhatom magamat,megfázásokon kívűl,szinte sohasem voltam beteg. 2004-ben Budapest és térségében fogható kábelcsatornán az azóta megszünt Zenit televízión találkoztam egy olyan emberrel aki merőben megváltoztatta a véleményemet a világról alkotott elképzeléseimről. Kovács Andrásnak hívják,akit táltos néven is szoktak emlegetni. Interaktív betelefonálós műsor volt, emberek hívták fel és érdeklődtek,hogy milyen helyen fekszenek és ott milyen betegségek alakulhatnak ki! Első reakcióm a következő volt: na ezek,,hülyék"! Hogyan lehet telefonon keresztűl diagnosztizálni valakit? A választ hamarosan megkaptam: egy meghajlított drótdarab segítségével méricskélt valamit a levegőben,és elmondta,hogy milyen panaszok fordulhatnak elő vagy milyenek fognak következni ha a betelefonáló azon a helyen marad ahol most fekszik éjszakánként! Az érdeklődők pedig minden esetben igazat adtak Kovács Andrásnak,és helyeselték a diagnózisát.
Elképedtem:ilyet lehet? De hogyan? Mintha valaki meghallotta volna kérdésemet,a következő betelefonáló ugyanezt vettette fel:hogyan is működik ez? A válasz a következő volt:ez a szenzibillel,pálcával való mérés nem csak az Ő privilégiuma,ezt a mérési formát szinte mindenki megtudja tanulni és Ő tanítja is a Táltos iskolában. A betelefonáló hangjára,rezgésére ráhangolódva megidéz egy úgynevezett fantomtestet és erről méri meg az információkat:milyen fölsugárzás fölött fekszik az illető.és az adott helyen milyen elváltozások majd betegségek alakulnak ki a szervezetben. Materialista ember lévén furcsán figyeltem a műsort,de kénytelen kelletlen be kellett vallanom magamnak:most olyat láttam ami meghaladja eddigi ismereteimet. Elkezdtem figyelni a műsort heti rendszerességgel,és egyre jobban érdekelt a dolog. Bár hallottam már a földsugárzásokról,de mivel nem tudtam róluk szinte semmit,ezért szerettem volna megtapasztalni a hatásukat.Azon év szeptemberében beíratkoztam a Táltos iskolába és elkezdtem tanulni az új ismereteket.
Most lehet,hogy sokan legyintenek:földsugárzások,ja, na persze! Sajnos a mai kor embere ha valamiről nem tud és az a valami furcsa,vagy nem hétköznapi,akkor anélkül,hogy meggyőződne az ellenkezőjéről, itélkezik:ilyen nincs is! Ahelyett,hogy utána járna.
Pedig a földsugárzások mindenkire hatnak,ha akarjuk ha nem!
Két fajtája van a földsugárzásoknak amelyek ránk nézve nem szimpatikusak. Sokan károsnak mondanák őket,de tudni kell,hogy nincs jó és rossz, csak más.
Hartman zónák,amik a Föld magmájából törnerk fel, és a földalatti patakocskák amit vízereknek hívunk.
De miért is hatnak ránk ezek a rezgések és hogyan?
Minden ami a világon van az,legyen az bármilyen anyag, atomok összességéből áll, az atom pedig áll az atommagból és a körülötte keringő elektronokból. Ezek az elektronok rezgéseket állítanak elő mozásuk során és ez a rezgés jellemzi az adott anyagot. Természetesen ezt nagyon leegyszerűsített formában mondom el,nem célom egyetemi szintű tanulmányokat közzé adni, a közérthetőség a lényeg.
Ezért az emberi testet alkotó atomok összessége egyfajta összrezgéssel jellemzi magát az embert.
A földsugárzásoknak megvan a saját rezgésük és ha ezek huzamosabb ideig hatnak,azaz stimulálják a testet,a szervezet rezgései elállítódnak.
A vízér földsugárzása,nagyon alacsony frekvenciájú rezgés,és ha huzamosabb ideig fekszünk egy ilyen zóna fölött,az hat a testünkre.
De miért hat,kérdezhetnétek: azért mert az emberi test 72-75%-a víz,ezért a földalatti víz hat a testünkben lévő folyadékokra,vérre nyirkokra és a többi. Az emberi test rezgése nagy általánosságban 20-22 Hz. a vízér rezgése 3,5 -4 Hz. Efölött a vízér fölött lelassul a belső elválasztású szervek működése,és hiány keletkezik azokból a hormonokból amit a szervezet az immunrendszerünk védelmére termelne. Mindíg csak azon a testtájékon jelentkezik a probléma amit a földsugárzás kitakar.Allergiás panaszok általában akkor keletkeznek,ha a testben a mellékvese működése lelassul és nem termel elég hormont,többek között cortizont. Allergiás betegek fekhelye lett megvizsgálva és mindenkinél kivétel nélkül jelen volt a fekhely alatt a vízér. Amikor pedig több száz,és több ezer esetben is ugyanez a helyzet,el lehet gondolkodni a következményeken.
Az alacsony frekvenciájú vízér fölött összehúzódnak a vérerek,ezáltal egyrészt kevesebb oxigéndús vér jut el a sejtekhez,ez pedig egyre rosszabb hatásfokkal fog bírni a szervek működésére. A szervek működése lelassul és elégtelen lesz elöbb utóbb. Ráadásul bármilyen kezeléssel próbálkozik a beteg,este amikor lefekszik aludni,ismételten kap egy jó adag dózist a kiváltó okból,jelen esetben a vízér rezgéséből. Ez pedig olyan mint a Déva vára effektus:amit nappal felépítenek éjjel leomlik.
Maria Treben az ismert gyógyfüves asszony könyvében,Egészség Isten patikájáből c. könyvének előszavában írja:,,Amennyiben elmarad a javulás,vagy az eredmény nem kielégítő,akkor alkalmasint geopatogén zónák vannak a lakásunkban,vagy a munkahelyünkön. Ilyenkor kérjünk fel egy tapasztalt ,,varázsvesszős érckutatót",hogy keresse meg nekünk a sugárzásmentes helyeket.
Igen,az előszavakat általában nem olvassák el az emberek,vagy csak kevesen,és ha
igen akkor sem biztos,hogy tudják mit jelent az a kifejezés,hogy geopatogén zóna. ezek a föld-geo sugárzások.
Összefoglalva:az allergiás betegek nagy többségének általában energetikai problémából adódik a panasza.
Megoldás:ki kell méretni,lehetőleg szakemberrel a lakásunk fekhelyét,és sugárzásmentes helyre helyezni az ágyunkat. A javulás nem marad el. Termézsetesen nem egy két nap alatt fog renbe jönni a panaszos,hiszen a földsugárzások sem egy-két nap alatt fejtik ki hatásukat,de a fekhely változtatással beindul a szervezet önregeneráló folyamata,és elindul a változás. Innentől kezdve bármilyen kezelés sokkal eredmányesebb lesz,hiszen a gátló tényező megszűnik.
Sokan most megkérdezhetitek:ha ez ilyen egyszerű,akkor miért nem tudunk róla. Azért kedves barátaim,mert a gyógyszeripar az egyik legnagyobb biznisz. Akinek esze van a többire magától is rájön.
A gyógyszerek nagy része életet ment,szinten tart,de nem gyógyít.
Ha gyógyítína,akkor előbb vagy utóbb a kúra végeztével meg kellene tőle gyógyulni,de sajnos nem ezt tapasztaljuk. Bár így lenne!
Változtatni kell,mégpedig radikálisan,mert a földsugárzások sajnos nem nagyon törödnek azzal,hogy a szoba melyik részére tesszük az ágyunkat,és ha épp efölött fekszik tartósan valaki éjszakánként az bizony hat rá. Sokan amikor a földsugárzás mérő feltérképezi a szobát és megmutatja,hogy hová kellene tenni az ágyat azt mondják: jaj most,hogy fog kinézni így a szoba. El lehet dönteni,én vagyok a szobáért,vagy a szoba van érettem. Persze lesznek akiket ez visszariaszt a változásoktól,de hát mindenki saját sorsának kovácsa. Természetesen nem minden esetben kell esetlegesen a szoba közepén aludni,de előfordulhat ilyesmi is.
Több évig jártam a táltos iskolába és sok csodálatosnak mondott gyógyulást volt alkalmam látni,tapasztalni. Ekkor határoztam el,hogy gyógyító leszek! Tudni kell,hogy minden magyarlelkű emberbe genetikailag kódolva van a gyógyítás képessége. A tudás tulajdonképpen mindenkiben benne van csak felszinre kell hozni.
Minden gyógyításnak sora van: Feküdj jó,sugárzásmentes helyen és beindul a gyógyulás. Utána a többi már sokkal könnyebb. Nagyon jó hatásfokkal kezdenek el müködni a gyógyteák is amit allergiára javasolnak,és bármilyen addig használt kezelés sokkal nagyobb hatásfokkal müködik.
Lehetőség van ezenkívűl más gyógyítási módszerre is ami,szinte csodálatos módon befolyásolja a gyógyulást,ezt a módszert szellemgyógyászatnak hívják.
Arra azonban vigyázzunk,hogy kit bízunk meg lakásunk kimérésével,nagyon sok kókler is foglalkozik ezzekkel a dolgokkal,azt hiszik egy két nap alatt megismert módszerrel pontosan fognak mérni,sajnos nem így van. Nagyon sok gyakorlás és természetesen kontroll szükségeltetik egy prpfi lakásmérő kineveléséhez.
Ez a módszer nem csak az allergiát gyógyítja,hanem majdnem minden területen lehet alkalmazni ahol energetikai jellegű a panasz.
Természetesen lesznek akik megitélik majd írásomat,de azt mondom:aki nem hiszi járjon utána!
Végezetül szeretnék egy esetet példaként felhozni: Kedvesem kislánya aki 17 éves,évekig feküdt vízér földsugárzása fölött míg meg nem ismertem. Allergiás tünetei voltak nagyon sok mindenre pollenre,kutya.és macskaszőrre. pedig nagyon szereti az állatokat de sajnos ezért nem tarthat egyet sem. A lakáskimérés után áthelyeztük fekhelyét és,hogy meggyorsítsam gyógyulását elvégeztünk egy szellemgyógyászati műtétet,ami kb egy 15 perces meditációs gyakorlat. Kb. egy hét mulva ismerősöknél voltunk látogatóban ahol három kisgyerek van a családban. A gyerekek lelkendezve mutetták meg házikedvenceiket kedvesem kislányának,ő pedig játszani kezdett velük. Jó fél óra múlva döbbenten fordult édesanyjához:Anya, nekem nem folyik az orrom és nem tüsszögök! Máskor ilyenkor már kb.50db papirzsepkendő simán elment volna. Kérdően nézett rám:ez most már így marad?
Igen,ez biztos,válaszoltam.
Sok embert kezeltem már,és mindíg meg volt az eredménye a gyógyításnak.
Ha bármilyen általános kérdésetek van szívesen válaszolok rá,ha személyes nagyon akkor priviben tegyétek fel.
Remélem felkeltettem érdeklődéseteket.
Jó egészséget kívánok!
Ui: régen ha két magyar ember találkozott egymással,így köszöntek: Isten-Isten. Ugyanis meglátták egymásban a bennük rejlő Istenembert. Én látom bennetek az Istent,ezért így búcsúzok:Isten-Isten


nimrod777

Kedves nimrod777!

Ha áll még a fenti ajánlatod, akkor szeretném a segítséged kérni.
Nagyon régóta allergiás vagyok én is és a fiam is. Mindketten kaptunk gyógyszert, ami szinte teljesen megszüntette a tüneteket.
A virágporra, parlagfűre és én még a tárolási atkára vagyok allergiás.Mivel a tünetmentesek voltunk abbahagytuk a gyógyszer szedését. Aztán jött a következő időszak és újra kellett a gyógyszer. Most ott tartunk, hogy a fiam szinte egyáltalán nem szed már gyógyszert, vagy csak akkor ha itthon van. Én változatlanul szedem, tüneteim nem igen jelentkeznek, de ha nem veszem be a gyógyszert éjszaka szinte semmit nem alszom. Nem azért, mert az allergia okozna problémát, hanem egyszerűen nem tudok elaludni. Nem tudom mi okozza a problémát. Gondoltam a gyógyszerre, az ágyamra is /mármint hogy nem jó helyen van /.
Ha tudnál abban segíteni, hogy megnézed az ágyam jó helyen van-e megköszönném, mert legalább egy dolgot ki tudnék zárni.
Segítséged előre is köszönöm.

hokat
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves nimrod777!

Ha áll még a fenti ajánlatod, akkor szeretném a segítséged kérni.
Nagyon régóta allergiás vagyok én is és a fiam is. Mindketten kaptunk gyógyszert, ami szinte teljesen megszüntette a tüneteket.
A virágporra, parlagfűre és én még a tárolási atkára vagyok allergiás.Mivel a tünetmentesek voltunk abbahagytuk a gyógyszer szedését. Aztán jött a következő időszak és újra kellett a gyógyszer. Most ott tartunk, hogy a fiam szinte egyáltalán nem szed már gyógyszert, vagy csak akkor ha itthon van. Én változatlanul szedem, tüneteim nem igen jelentkeznek, de ha nem veszem be a gyógyszert éjszaka szinte semmit nem alszom. Nem azért, mert az allergia okozna problémát, hanem egyszerűen nem tudok elaludni. Nem tudom mi okozza a problémát. Gondoltam a gyógyszerre, az ágyamra is /mármint hogy nem jó helyen van /.
Ha tudnál abban segíteni, hogy megnézed az ágyam jó helyen van-e megköszönném, mert legalább egy dolgot ki tudnék zárni.
Segítséged előre is köszönöm.

hokat

Kedves hokat!

Sajnos a fekhelyed valóban nincs jó helyen: nyaktól,combközépig egy, a tested hossztengelyére merőleges irányú vízér fölött fekszel,ez okozza energetikailag a problémádat. Ezen testtájékokon, amit kitakar a vízér, más gyulladásos eredetű problémák és izületi gondok is jöhetnek. Tanácsolom,hogy ideiglenesen változtass fekhelyet,de hosszútávon csak egy tényleges lakáskiméréssel lehetne jó helyre tenni az ágyadat. Ha jó helyre kerülsz,a probléma elmélyülése megáll,de az önregeneráció lassú folyamat,hiszen az allergiátok sem egy-két nap alatt alakult ki. Sok szerencsét és gyógyulást kívánok!

Isten-Isten:nimrod777
 

hokat

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves hokat!

Sajnos a fekhelyed valóban nincs jó helyen: nyaktól,combközépig egy, a tested hossztengelyére merőleges irányú vízér fölött fekszel,ez okozza energetikailag a problémádat. Ezen testtájékokon, amit kitakar a vízér, más gyulladásos eredetű problémák és izületi gondok is jöhetnek. Tanácsolom,hogy ideiglenesen változtass fekhelyet,de hosszútávon csak egy tényleges lakáskiméréssel lehetne jó helyre tenni az ágyadat. Ha jó helyre kerülsz,a probléma elmélyülése megáll,de az önregeneráció lassú folyamat,hiszen az allergiátok sem egy-két nap alatt alakult ki. Sok szerencsét és gyógyulást kívánok!

Isten-Isten:nimrod777


Kedves nimród777!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Megfogadom a tanácsodat és elsődlegesen fekhelyet változtatok. Aztán várom a fejleményeket és ennek függvényében elgondolkozom a továbblépésen. Hálás vagyok és mégegyszer nagyon köszönöm.

Mosolygós szép napot és legalább ilyen hétvégét kívánok.

Üdv. hokat :p
 

juditsziszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok ha van it allergiás az tuti én vagyok nyolc anyagra van mellete kronikus csalánkiütésem és persze ez már kialakult az allergiás asztma is de sajnos csak tüneti kezelést csinálnak:((((((
 

howardcarter

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok ha van it allergiás az tuti én vagyok nyolc anyagra van mellete kronikus csalánkiütésem és persze ez már kialakult az allergiás asztma is de sajnos csak tüneti kezelést csinálnak:((((((

Valoszínűleg rendszeres gyógyszerkezelésre szorul, illetve tanácsolnék némi pszichoterápiát is(valoszínűleg lelki okok is vannak a háttérben).
 
Oldal tetejére