Allergia, testi higiénia, testszag, szájszag, futószemölcs......stb

kati80

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a napfénytől kapok kiütéseket. A krémre ami csillapítaná a viszketést a kisfiam allergiás úgyhogy marad a vakarózás.

Az allergia egy borzasztó dolog sajnálok mindenkit aki valem együtt küzd vele.
 

Scarbantia

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha így megy tovább, hamarosan minden embernek lesz valamilyen allergiás panasza. Ennek oka a környezetünk egyre romló állapota, és az emberi génkészlet egyre több hibája. Mert, hogy ma már szinte mindenkinek biztosított az élet és a továbbörökítés lehetősége.
 

mayky75

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok én is mindenre allergiás vagyok főleg a pollenre amikor itt az ideje ha nagyon muszáj akkor szedek valamit ha már nem bírom amúgy nem szedek semmit
 

ecizoltan

Új tag
Sziasztok,

En csak a tavaly lettem allergias a pollenra, elegge szenvedek tole. Homeopatias keszitmenyeket meg nem probaltam. Tudna valaki ajanlani valamit?
 

Micso

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Kettő éve nyaranta kap el a folyamatos orrcsavarás, és néha a prüszkölés. A kedvesem bizonygat, hogy vegyek vény nélküli allergiagyógyszert, most ezek reklámdömpingbe kezdtek mindenütt. De valyon szabad-e anélkül ilyesmit szedni, hogy ne tudnám mire lehetek esetleg allergiás? Egyedül a vérvételt nem komálom az allergitesztnél, illetve egyátalán... kiskoromba túl sokat voltunk kontaktusba, illetve az a fenekemben... :)
 

gyenkata

Állandó Tag
Állandó Tag
Testszag, szájszag

Nagyon sok embertől hallom,hogy gondot okoz nekik ez kellemetlen a probléma. Sajnos közéjük tartozok én is. A fellelhető szinte összes készítményt kipróbáltam. Komolyabb siker nélkül. :confused:
Szívesen fogadnék minden tanácsot.
Örömmel venném, ha beszámolnátok tapasztalataitokról.
 

bigtimi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én útifű és parlagfű allergiában szenvedek!

Sok gyógyszert próbáltam már, de mind csak ideig óráig hatott!

Most az allegrát javasolták, de egyébként mivel szoptatok a Loratadin hexal-t szedem!

Már előre félek az augusztustól!
 

Osolindo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.

Én idén lettem alergiás eddig nem volt semmi bajom. Szerencsére még nem túl erős csak az orrom folyik. A tesóm kipróbálta az allegrát mert már régóta allergiás és jó tapasztalatai vannak vele kapcsolatban.

A többi allergia ellenes gyógyszer álmossá és nyomottá tette, de az allegrának nem annyira erős a mellékhatása.
 

pzolio

Állandó Tag
Állandó Tag
Szénanátha ügyben húszévnyi tapasztalatom van. Kipróbáltam már millió gyógyszert, többféle diétát, mindent, amit csak hallottam, vagy olvastam, hogy segíthet.
Csak nyári allergiával kezdődött, aztán már odáig jutottam, hogy egész évben tartott.
A felborult, túlműködő immunrendszer okozza, de hogy mitől, azt csak találgatni lehet.
Gondolom a környezeti ártalmak, meg az élelmiszerekben levő mindenféle mesterséges anyag a ludas.
De a lényeg, ami segített eddig:
1. Biorezonancia terápia. Fájdalommentes, többszáz allergénre gyorsan vizsgálható, hogy van-e allergiás válasz. Az allergénre a szervezet által adott kóros választ tudják kioltani. Szuper megoldás, csak drága és nem sok helyen csinálják.
2. Szteroid tartalmú orrspray (pl. Nasonex). Lokális hatású, néhány nap után már hat.
3. Szemcsepp pl. Spersallerg
4. Orrdugulásra meg Rhinospray plus orrspray.
Ezekkel tudtam eddig a legtöbb eredményt elérni.
 

Greensprite

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Én bőr és valamilyen légúti allergiában is szenvedek. Egyenlőre csak enyhe tünetekkel, de ez is vacak. Voltam már orvosnál, de nem tudták megmondani hogy mire. Volt egy nyuszim ráfogták arra. A nyuszit elajándékoztam, a tünetek maradtak...most egy barátom tanácsára Sunrider készítményt kezdtem fogyasztani. Conco+Alpha20C napi hat hat szem. Nem gyógyszer, hanem gyógynövény. Két hét után javult a tüsszögésem, meg az orrviszketés is. Az ismerősöm azt mondta szerencsés vagyok ő egy évig szedte mire használni kezdett, bár ő brutál módon allergiás volt konkrétan szinte mindenre.=) Alapvetően az immunrendszert kell helyretenni, és aki hisz a kineziológiában vagy egyéb spirituális segítségben bátran keressen megfelelő szakembert!
 

Tarj71

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Kettő éve nyaranta kap el a folyamatos orrcsavarás, és néha a prüszkölés. A kedvesem bizonygat, hogy vegyek vény nélküli allergiagyógyszert, most ezek reklámdömpingbe kezdtek mindenütt. De valyon szabad-e anélkül ilyesmit szedni, hogy ne tudnám mire lehetek esetleg allergiás? Egyedül a vérvételt nem komálom az allergitesztnél, illetve egyátalán... kiskoromba túl sokat voltunk kontaktusba, illetve az a fenekemben... :)

Egyszer (először) azért érdemes elmenni, aztán amikor megmondják, hogy mire vagy allergiás, hacsak nem valami speciális allergiád van, azt veszel amit akarsz. Én csak azért járok évente, hogy felírva olcsóbb legyen. Tavaly (utoljára) mondtam nekik, hogy már 10 éve nem vizsgáltak meg, a szer meg nem hat eléggé, az volt a válasz, hogy szedjem kettesével. Ezévben már nem mentem el hozzájuk...
 

vilmus09

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is a parlagfűre vagyok allergiás, ill. enyhébb porallergiám van.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de 2 éve minimálisra csökkentek a tüneteim, miután a régi amalgám fogtöméseimet kicseréltettem. Már gyógyszer és orrspay nélküli is túlélem a nyarakat.
Csökkent a fémallergiám mértéke is, ami gyerekkoromtól megvolt. ;)
 

papa60

Állandó Tag
Állandó Tag
Allergia

Egyáltalán allergia az, ami allergiás tüneteket okoz? Ezt kellene kideríteni. Allergia- teszten az orvos azzal kezdi, hogy van-e rossz foga? Ha van, ki kell először húzatni, aztán jöhet a teszt. Sajnos, aki allergiás, annak nem sok lehetősége van a gyógyulásra. Az öcsém is allergiában szenved, ezért nyáron nem nagyon megy ki a házból, mert erdő mellett lakik, és ott még fokozottabb a virágzás. Ezért vásárolt egy ionizátort, azt bekapcsolja, és akkor minden rendben van. Ugyanakkor ablakot sem nyithat, mert bemegy a virágpor. Nekem is van allergiám, de az egészen más jellegű /gumi- és festékallergia/. Aki allergiás, annak csak azt tudom tanácsolni, hogy menjen el egy allergológushoz, a másik dolog pedig az, hogy vásároljon pollenvédő maszkot, mert csak így tud kimenni a szabadba. Tisztelettel: papa
 

Tarj71

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemcsak a fémallergia, hanem a kajaallergia is okozhat szénanáthához hasolnó tüneteket , főleg az "E***" betűs szerek által. Egyáltalán nem biztos, hogy a virágpor áll a háttérben, a kanadaiak a juharra, a finnek a nyírfára lettek allergiásak, pedig őseik 500-3000 éve ott élnek. Ugyanakkor Albániában tizedannyi allergiás van mint nálunk (és persze tizedannyi civilizációs ártalom).
 

vilmus09

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még 6 évvel ezelőtt voltam allergiavizsgálaton, akkor derült ki a parlagfű allergiám 4+ volt. Viszont a macskára is kijött 3+, 17 éve van macskám, és vele kapcsolatban nincs semmi tünetem.
 

Nechatian

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Javaslom minden allergiásnak, hogy tartson heti egy nap léböjtkúrát. Garantáltan segít! Valamint az állati eredetű ételek bevitelének csökkentése, és fokozottabb friss zöldség bevitele javasolt. A fokozott folyadékbevitel is segít az allergia legyőzésében. Az allergiának vannak emellett lelki összetevői is, melyek feltérképezésében és megoldásában egy szakképzett kineziológus segítséget nyújthat.

Gyógyulást kívánok mindenkinek!

A léböjt:

- A héten kiválasztani egy olyan napot amikor nem végzünk fokozott fizikai aktivitást igénylő tevékenységet.(például vasárnap)
- Minden szilárd táplálék kerülése.
- Az adott napon fokozottab folyadékbevitel megvalósítása. Akár 4-5 liter folyadék bevitele (Törekedni kell a kúrán kívüli napokon is a fokozott folyadék, elsősorban víz beviteére). Itt fontos, hogy elsősorban vizet, ásványvizet igyunk, valamint megfelelő különböző méregtelenítő gyógyteák(vértisztító:csalánlevél, vesetisztító:zsúrlófű, májtisztító: édesgyökér) és zöldséglevek megivása. Fontos hogy, csak ezen három folyadék valmelyikét fogyasszuk, ugyanis bármilyen egyéb folyadék. pl. tej, szénsavas üdítőitalok nagyon megterhelik a szervezetet a tisztulási, méregtelenítési folyamatban. A gyümölcslevek fogyasztása is kerülendő.
- A rendszeresség, és a leírtak pontos betartása fontos.
 
Oldal tetejére