Coronavirus aldozatai

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Egy százhalombattai családban a szülők és két gyermekük is belehalt a koronavírusba .

Vezér Mihály százhalombattai polgármester megrendülten értesült a hírről: az orvosok nem tudták megmenteni a négytagú családot
Vezér Mihály posztja szerint a család mind a négy tagja koronavírus fertőzés miatt kórházi kezelésre szorult, és az orvosok hiába tettek meg mindent, nem tudtak rajtuk segíteni.

Előbb az édesanya, majd a két gyermeke, végül az édesapa hunyt el a koronavírus miatt. – Szomorúan értesültem arról a megrendítő hírről, hogy az Óvárosban élő Varga család mind a négy tagja a Sars-CoV 19 vírus áldozata lett. Nehéz erre szavakat találni… Az, hogy egy család mindegyik tagja életét veszíti nagyon ritka és tragikus. A Varga család tagjai kórházba kerültek, az orvosok hiába tettek meg mindent, a vírus erőssebnek bizonyult.

Először az édesanya halt meg, majd a gyermekeik, bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük. Szinte hihetetlen, hogy ez megtörténhetett! Marika nénit, az édesanyát, Gábort, a fiukat, Gyöngyit, a lányukat, Gábor bácsit, az édesapát gyászolja most az egész város! Aki ismerte őket közelebbről, naponta találkozott, jó kapcsolatot ápolt velük, nehezen dolgozzák fel a lesújtó veszteséget, a hiányt. Sokan szerették, tisztelték őket, szerény, szorgalmas, segítőkész emberek voltak. Így maradnak meg az emlékezetünkben. Nyugodjanak békében!- írta Facebook oldalán Vezér Mihály polgármester.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Megszólalt a gyászoló férj: "A terhesség nem betegség, Zsuzsa pedig teljesen egészséges volt"​


A koronavírus-fertőzésben elhunyt kismama 30 hetes terhes volt, mikor császármetszést végeztek rajta, majd ezt követően lélegeztetőgépre tették. Újszülött kisfiát, Tomikát már sosem vehette a karjaiba.


Megszólalt a gyászoló férj: A terhesség nem betegség, Zsuzsa pedig teljesen egészséges volt

Képünk illusztráció


Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, kedden egy mindössze 34 éves kismama is a koronavírus áldozatai között volt. Férje, Kovács Tamás a Blikknek mesélt az elmúlt hónap történéseiről.


"Zsuzsa március 18-án lett rosszul. Ízületi fájdalma volt, emiatt a körzeti orvosunktól kért beutalót Covid-tesztre. Pozitív lett. A kórházban kapott infúziót, vért vettek tőle, akkor még a laboreredményei sem voltak rosszak. Ahogy teltek a napok, az állapota egyre romlott, végül a császármetszés mellett döntöttek. Aznap beszéltem utoljára Zsuzsával. Megnyugtattam, hogy minden rendben lesz, mellette vagyunk. Küldött nekem üzenetben egy piros szívecskét. Tomika rendben jött a világra, ő viszont már nem láthatta. Lélegeztetőgépre került" - idézi fel a tragikus eseményt a férj.


"Zsuzsa egy budapesti bölcsődében dolgozott. Arra született, hogy gyerekekkel foglalkozzon. Imádta őket és a gyerekek is őt. Borikát rajongásig szerette és izgatottan várta a második gyermekünk érkezését is. Egészséges volt, tele tervekkel, álmokkal, melyek már soha nem válhatnak valóra. Nemrég vettünk egy lakást, épp kezdtünk egyenesbe jönni, amikor megtörtént a tragédia"

- emlékezik meg feleségéről az édesapa.


Az asszony kedden adta fel a küzdelmet a betegséggel szemben, ő volt a legelső olyan koronavírusban elhunyt anyuka, akit a kormányzati tájékoztató lapon feltüntettek. Alapbetegségéhez a következőt írták: várandósság.


"Ledöbbentem. A terhesség nem betegség, Zsuzsa pedig teljesen egészséges volt. Sokat beszéltünk az oltásról, nagyon sajnálta, hogy a várandósság miatt nem adhatják be neki a vakcinát" – mesélte megrökönyödötten a férj.


Tamás és Zsuzsa 19 évig voltak együtt, kapcsolatuk akkor vált teljessé, amikor a másfél évvel ezelőtt megszületett első gyermekük, Borika.

"Még látom magam előtt, amikor elköszönt, majd kisétált az ajtón" - vall a gyászoló férj.


Ön is támogathatja a bajba jutott családot:


Az adományokat a következő számlaszámon fogadják:


TündérPakk Alapítvány MagNet Bank Zrt. 16200106-11636920


Közlemény: COVID baba


Külföldről: SWIFT kód: HBWEHUHB IBAN: HU33 1620 0106 1163 6920 0000 0000
 
Oldal tetejére