Hírek Gyurcsány szerint ez a közös Vitézyben és Magyar Péterben

Gyurcsány Ferenc szerint ma véget ért a színjáték, a Fidesz budapesti előválasztását Vitézy Dávid nyerte. Erről beszélt a DK elnöke a sajtótájékoztatóján.


Az ellenzéki politikus szerint sokaknak tűnt úgy eddig is, hogy a Fidesz kavar ebben a kampányban. „Úgy néz ki, mintha a Fideszből jött, önmagát a Fideszből kiábrándultnak mondó két kelölt, azaz Magyar Péter és Vitézy Dávid valójában mégis a Fidesz érdekét szolgálnák. Úgy néz ki, mintha Budapesten Vitézy Dáviddal, az országban pedig Magyar Péterrel akarná a Fidesz elfoglalni az ellenzéki térfél egy részét. Ma kiderült, hogy nemcsak úgy néz ki, hanem úgy is van”.
Mi a közös Magyar Péterben és Vitézyben? – tette fel a kérdést Gyurcsány.
Szerinte az, hogy a mostani fellépésükig közéleti részvételük eddigi szakaszát nem egyszerűen a Fidesz közelségében, hanem annak szolgálatában töltötték. Értékrendjük most is a Fideszhez áll közelebb, tette hozzá. „Mostani fellépésük az ellenzéki pozíciókat rajzolják újra. Magyar fellépése nem ártott a Fidesznek, sőt! Vitézy pedig egyértelművé tette, hogy a Fidesz szavazók segítségével el kívánja venni a főváros vezetését az ellenzéktől” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc, majd hozzátette:

„Én ma mindenkitől azt kérem, hogy higgyen a szemének! Nem kell nekünk hinni, elég, ha a szemüknek hisznek. Ez pontosan az, aminek látszik: a Fidesz tandemben akarja meghekkelni a fővárosi és az EP-választást egy-egy álellenzéki jelölttel. Vitézy Dávid a Fidesz beépített embere Budapesten, Magyar Péter a Fidesz beépített embere országosan”.

A DK vezetője szerint van a történetnek egy összetett erkölcsi vonatkozása:
„A Fidesszel évtizedek óta küzdők küzdelmének leértékelésére, bizonyos értelemben ezeknek az embereknek a cserbenhagyására, a baloldal és a szabadelvűek, a tisztességes jobboldaliak egy részének önfeladására.
Arra az üzenetre utalok, hogy a Fideszt a Fidesszel kell leváltani, hogy a Fidesz leváltásához nem a vele való küzdelem, hanem a Fidesszel való kollaboració vezet el. Szerintünk ez nem a Fidesz leváltásának, hanem a Fidesz megmentésének kulcsa”.

A DK azt javasolja az embereknek, hogy higgyenek a szemüknek és cselekedjenek ekképpen! „Ha nem akarják visszaadni a fővárost a Fidesznek, amely az elmúlt években meg akarta fojtani a várost, akkor szavazzanak Karácsony Gergelyre és az általa vezetett fővárosi listára. Ha nem akarják feladni mindazt, amiért küzdöttek, az európai Magyarország gondolatát, akkor pedig szavazzanak a Dobrev Klára vezette DK-MSZP-Párbeszéd EP-listára. Vitézy Dávid és Magyar Péter a Fidesz jelöltjei” – fogalmazott.

1717791936345.jpeg
 
Személy szerint Én Vitézy Dávidot támogatom majd. Ő megfelel annak amit egy politikustól elvárok, van programja, nem csak szökő évente és választáskor tűnik fel a körzetében.
Karácsonynak is sok dologban igaza van, elvonások, covid és stb. de senki sem tartott a fejéhez pisztolyt, hogy kvázi mindenkinek a szemébe hazudjon 19-ben, hogy nem ugródeszkának használja Bp-et a miniszterelnöki pozícióhoz. Amúgy zseniális, hogy egy kvázi 0% pártból miniszerelnök és főpolgármester lett.
 
Személy szerint Én Vitézy Dávidot támogatom majd . . .
Nem szükséges ilyen hosszasan magyarázni kitalált dolgokkal, hogy a fideszre szavazol, jogod van hozzá indoklás nélkül is.
Bár a háborús helyzetnek meg a többi maszlagnak jobban örültem volna.
Nem gondoltam volna, hogy egyes estekben ennyire nem megy át a rengeteg pénzembe került központi üzenet.
 
Utoljára módosítva:
Személy szerint Én Vitézy Dávidot támogatom majd. Ő megfelel annak amit egy politikustól elvárok, van programja,
És miből fogja végrehajtani?
nem csak szökő évente és választáskor tűnik fel a körzetében.
Milyen körzetében?
Lemaradtam valamiről?
Képviselő is az exfő/vezérigazgató, exállamtitkár úr?
Karácsonynak is sok dologban igaza van, elvonások, covid és stb. de senki sem tartott a fejéhez pisztolyt, hogy kvázi mindenkinek a szemébe hazudjon 19-ben, hogy nem ugródeszkának használja Bp-et a miniszterelnöki pozícióhoz.
Fura egy ember vagy hallod. Csodalkozol, hogy egy politikus hazudozik.
Amúgy zseniális, hogy egy kvázi 0% pártból miniszerelnök és főpolgármester lett.
Ugyan már! Semjén dettó.
Na jó. Ő nem jelöltett magát főpolgármesternek, viszont me. helyettes lett.
 
Nem szükséges ilyen hosszasan magyarázni kitalált dolgokkal, hogy a fideszre szavazol, jogod van hozzá indoklás nélkül is.
Bár a háborús helyzetnek meg a többi maszlagnak jobban örültem volna.
Nem gondoltam volna, hogy egyes estekben ennyire nem megy át a rengeteg pénzembe került központi üzenet.
Akkor esetleg lesd vissza a korábbi irásaimat. Már nem egyszer leirtam, hogy szerintem az a politikus aki kiáll elmondja a programját, hogy mit akar a kövi időszakban, ha megvállasszák, majd a következő választás előtt elmondja mi valósult meg, mi van folyamatba, mi nem sikerült és ha megkapja a bizalmat mit csináll a következő etapban. Karácsony ebből a szempontból harmatgyengén teljesített. Lehet mindent a kormányra fogni, de talán ha nem miniszterelnök jeleöltként kezdett volna ténykedni, hanem főpolgármesterként a kormány sem faragja le annyira az erőforrásait a városnak. Lehet ez megfelel a rá szavazó 355 000 embernek, de nekem, aki minden nap a "szauna" hármas metrón utazom, nem megfelelő. Én a programokban hiszek, ha nincs vagy nem teljesíti a jelölt Én nem szavazok rá.
Amúgy ez a fideszre szavazol különösen vicces abból a szempontból, hogy mig Vitézi max tanonc lehetett a NER lovagrendben, Magyar Petit, aki lovag volt a javából, meg pajzsra emeli az ellenzéki szavazók jó része, már ha hihetünk a felméréseknek :D
 
Vitézi max tanonc lehetett a NER lovagrendben
Vitézy a fidesz államtitkára volt, most pedig emlékeztetőül jól összefideszeték szegény szakembert, bizonyára csak Karácsonyt akarják jobb helyzetbe hozni,
hogy tovább szívathassák Budapestet, ha már Szentkirályi győzelemére nem láttak esélyt, a harmadik hely a fidesznek nagyon ciki lett volna.

A másik említett csak jól fizető állásokhoz jutott és a gonosz Brüsszelben tengethette a napjait a felesége érdemei alapján.

( Kerülném a nyelvtannáciság látszatát is, de legalább a vezetéknevét leírhatnád helyesen, ha már annyira kedveled. A fideszt szándékosan írom kisbetűvel. )
 
Utoljára módosítva:
egy teljesen biztos, azok a BudaPestiek akik Vitézy-re szavaznak azok 100% -ban a Fideszre szavaznak.
Nem, nem a Fideszre szavaznak.
A megnyitott Lánchidra szavaznak, az agyamputált sávositás megszüntetésére szavaznak, az élhetö városra szavaznak. Ennek semmi köze a Fideszhez, vagy bármelyik párthoz.
 
Nem.nem hallottam. Ez mennyiben lényeges?
Na, ez az!
Szentkirályi Vitézy támogatására szólította fel a híveit.
A teljes kormánymédia (már a visszalépés előtt is) ilyen tartalmú cikkeket jelentetett meg.
Még B. Zs is erről ír, de legalább a visszalépés után követte el az időbélyeg szerint.

Persze az égvilágon semmi köze sincs hozzájuk a volt fideszes államtitkárnak, tulajdonképpen csak jól kiszúrnak vele, ha már nem a fidesz lehet második.
 
Utoljára módosítva:
Na, ez az!
Szentkirályi Vitézy támogatására szólította fel a híveit.
A teljes kormánymédia (már a visszalépés előtt is) ilyen tartalmú cikkeket jelentetett meg.
Még B. Zs is erről ír, de legalább a visszalépés után követte el az időbélyeg szerint.

Persze az égvilágon semmi köze sincs hozzájuk a volt fideszes államtitkárnak, tulajdonképpen csak jól kiszúrnak vele, ha már nem a fidesz lehet második.
Mégegyszer:
bármi - csak az nem ami eddig volt. Tele a tudatom a felujitatlan tengbelytörö utakkal, a méhlegelönek nevezett ápolatlansággal, a sétálónak kinevezett Lánchidlezárással, a látszatsemmi tevékenységgel.
. Bármit, de ezt nem.
 
Értelek, felénk fideszes uralom van már sok éve, de valahogy az utakra mégsem jut, pedig a baráti önkormányzatokat nem véreztetik ki úgy mint az ellenséges Budapestet,
és a választások előtt korábban minden alkalommal megígérték, de most már az ígéret is elmaradt, az egyik kivezető útra pl. megoldásként behajtani tilos táblát tettek.
Pár éve az okos polgármester saját maga betonnal javította a nagyobb kátyúkat a még aszfaltnak látszó úton, de csak rosszabb lett.
Kívánom, hogy Vitézy esetén jusson pénz az óhajaidra.
 
Utoljára módosítva:
Értelek, felénk fideszes uralom van már sok éve, de valahogy az utakra mégsem jut, pedig a baráti önkormányzatokat nem véreztetik ki úgy mint az ellenséges Budapestet.
Kívánom, hogy Vitézy esetén legyen pénz az óhajaidra.
Nem tetszik tisztában lenni alapdolgokkal.
Ahol BKK busz megy, az fövárosi önkormányzati ut. Ha ott luk van, tengelytörö, azt kivéreztetés nélkül a föváros kell hogy megoldja. Amelyik 180 milliárd plusszal vette át a kormányzást.

Mindegy.Tünés.
 
azt a 180 milliárdot a fidesznek sikerült is elszipkázni. szóval csekély forrásból nem lehet sok mindent megvalósítani, és a Fidesz mindent megtett azért hogy kitoljon Karácsonnyal és persze nem titkolt volt az sem hogy a Fidesz célja többek között az is volt hogy a Budapestieket büntessék azért amiért ellenzékieket támogatnak.

Nagyon kis naivak itt nagyon sokan ha elhiszik azt hogy Vitézy nem fideszes, ó dehogy nem, a visszalépés is már jó előre egyeztetve lett a fidessszel.
 
Ja.
A Fidesz megeröszakolta a Karácsonyit hogy zárja le élményparknak a Lánchidat, ugye? Meg hogy a Hegyalja utat, körutat teleoszlopozza napi 1 biciklista miatt, meg leszükitse, lelassitsa az autoforgalmat??
Világos, a Fidesz az oka.
Ez nem pénz kérdése, hanem a mögötte álló erök mint mindig, szeretnék megnevelni meg kényszeriteni a polgárt.
Eddig. Innen meg el lehet menni majd hétfötöl.

Az a Karácsony mázlija, hogy a bejárók Budapesten nem szavazhatnak, mert akkor nulla azaz 0 esélye lenne.
 
azt a 180 milliárdot a fidesznek sikerült is elszipkázni. szóval csekély forrásból nem lehet sok mindent megvalósítani, és a Fidesz mindent megtett azért hogy kitoljon Karácsonnyal és persze nem titkolt volt az sem hogy a Fidesz célja többek között az is volt hogy a Budapestieket büntessék azért amiért ellenzékieket támogatnak.

Nagyon kis naivak itt nagyon sokan ha elhiszik azt hogy Vitézy nem fideszes, ó dehogy nem, a visszalépés is már jó előre egyeztetve lett a fidessszel.
Ok. Akkor kérlek ismertesd már miért lesz jobb egy második Karácsony ciklus? A fidesz hirtelen milliárdokkal tömi ki a város zsebét? Megszűnek a szolidaritási adó és társai? Az esetleges Eu pénzeket, ha megkapja az önkormányzat a kormány nem nyúlja majd le őket a szabályok újbóli átírásával, pl. mint a lánchíd esetében, ahol csak azok a cégek pályázhattak akik az elmúlt talán 10 évben hidat építettek Magyarországon? Nem minősit egyes dolgokat kimelt nemzet valami érdekké a kormány, amiket meg akar csinálni és kvázi kiveszi a irányítást a főváros kezéből?
Lehet kibekkel még két évet és 26-ban egy nem fideszes kormány kerül hatalomra, talán megint elindul miniszterelnöknek, stb. Szóval várjuk, hogy majd valamikor jobb lesz? Miért lesz jobb nekem, hogy majd olvashatom, milyen álmokat nem tud megvalósítani Karácsony, mer a fidesz .... Kezeljük már megfelelő szinten a dolgokat. Ha Orbánnal akar csatázni üljön be a parlamentbe. Polgármesterként az a dolga, hogy a rábízott ház lakóinak az ügyeit kezelje, megoldja, ne a lakótelepért aggódjon.
 
Utoljára módosítva:
Bő két és félperces videóval jelentkezett Gyurcsány Ferenc, a június 9-i választáson méretes vereséget szenvedett DK elnöke a Facebookján.

„Kár lenne cizellálni a dolgot, mert egyszerűen is meg lehet fogalmazni: vereséget szenvedtünk”
Ezek a kérdések jönnek elő szerinte:

  • Miért történt, ami történt, miért szenvedtek vereséget?
  • Kik a felelősök?
  • Le fog-e valaki mondani? „Legtöbbször ilyenkor nyilván az elnök neve merült fel” – tette hozzá.
  • És hogyan tovább?
  • Gyurcsány azt mondja, egyik-másik kérdésre „nyilván van válaszom”, de nem mondja el, mi az. Mert ez egy olyan párt, magyarázza, ahol minden közösen, együtt történik. „Nem lesz olyan, hogy mit gondol Gyurcsány, mit gondol Dobrev, mit gondol Molnár, mit gondol Vadai”. Közös álláspontjuk lesz, „ahogy tőlünk korábban megszokhatták, ugyanazt mondjuk” majd. Ennek érdekében most beszélgetnek, gondolkodnak, elemeznek, a válaszokat megfontolják, míg ki nem alakul a párt álláspontja.
  • „Úgyhogy vissza fogok jönni”
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....
vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek 8:47

Statisztikák

Témák
38,271
Üzenet
4,828,012
Tagok
617,040
Legújabb tagunk
Edit 192
Oldal tetejére