Kanadában élő rokonom keresése

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Továbbra is Kanadában élő unokatestvérem, Tréfi Istvánt keresem, és '90-ben vagy '91-ben utána költözött családtagjait: Tréfi Irént és Tímeát. Tudomásom szerint amióta újra együtt a család, született egy kisfiúk is. Winnipeg volt utoljára számomra ismert elérhetőségük, de nyomuk veszett. Kérem segítsen, aki tud róluk, évek óta mindhiába keresem őket.
Előre is köszönöm, ha valaki segít!
Sok sikert a többi rokonkeresőnek!
 

kismono

Új tag
Sziasztok!

Windsor környékén élő rokonaimat keresem, kanadai magyarok. Mike Fedich-nek hívták az apát, ő sajnos meghalt 2002-ben. A lányait Mary
Ann Nagy-nak és Sue Dupont-nak hívják. Nem ismeri őket valaki véletlenül?

Előee isköszönöm a segítséget.
 

gertike84

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem Fisher Károlyné leszármazottait. A hölgy lánykori neve Szabó Róza. Azt hiszem Ottawában telepedtek le annó. A néni karcagi születésű volt, és a nagypapám, Szabó András- szintén karcagi lakos- unokatestvére.
A többi információt még keressük, de ha bárki, bármiben tudna nekem segíteni, azt örömmel venném.
Előre is köszönöm a segítséget!
Földvári Gertrúd
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
konnyu volt megtalalni, remelhetoleg O az. hivd fel.
ajanlom figyelmedbe es masoknak is ha keresnek egy szemelyt,hasznaljak a 411 .ca oldalt, ahol vagy telefonszam alapjan vagy szemely nev alapjan - es vallalkozas neve alapja is - lehet keresni emberkeket.
nezd meg: itt van a rokonod, mint Stefan Trefi
terkeppel, telefonszammal, lakcimmel :)
http://www.411.ca/whitepages/MB/Winnipeg/Trefi-Stefan/21897314.html
Sziasztok!
Továbbra is Kanadában élő unokatestvérem, Tréfi Istvánt keresem, és '90-ben vagy '91-ben utána költözött családtagjait: Tréfi Irént és Tímeát. Tudomásom szerint amióta újra együtt a család, született egy kisfiúk is. Winnipeg volt utoljára számomra ismert elérhetőségük, de nyomuk veszett. Kérem segítsen, aki tud róluk, évek óta mindhiába keresem őket.
Előre is köszönöm, ha valaki segít!
Sok sikert a többi rokonkeresőnek!
 
Keresem a papámat

Keresem a papámat!Canadában lakik azon belűl British Columbia!
László Tenenyei a neve. Kb 75 éves lehet.Sajnos többet nem tudok róla, mamám terhes volt édesapámmal amikor kidiszidált 1956-ba.
Ha valaki megtudná szerezni a címét a tenenyei@freemail.hu e-mail címre vagy ide írja meg nekem.Köszönettel: Tenenyei Kitti
 

luigi700

Új tag
Iskolatárs, barát

Üdvözlök mindenkit!

A nevem Sipos János, és egy régi iskolatársamat, és barátomat keresem.
A neve Márits Zoltán, és a szülei Győrladaméron laknak. A 80-s években vándorlt ki Kanadába, és azóta egyszer már találkoztunk, mikor hazalátogatott, de sajnos mi azóta elköltöztünk, és most nagyon szeretném vele felvenni a kapcsolatot.
Kérem ha valaki tud felőle írjon nekem mail-t luigi700@freemail.hu

Köszönettel : Sipos János
 

lulu40

Új tag
Keresem...

Keresem az azóta sajnos elhunyt Margit Peukert-t, aki 1956-ban vándorolt ki Vancouverbe és férjhez ment Bruce Irwin-hez.
Született gyermekeinek neve: Peter, Andrea és a másik kislánya nevét nem tudom.
Peter Irwin azt hiszem, 1960, vagy 1961-ben született. Ő még él, ha jól tudom. Jó lenne megtalálni, bár én nem tudok angolul.
A segítséget előre is köszönöm!
Peuker Irén, az unokahug.

lulu40@freemail.hu
 

Tuta

Új tag
rokonok keresése

Keresem Kanadában élő rokonaimat akik valamikor a 80-as években R.R.3 Ontario Canada címen laktak. Édesapjukat, vagyis nagybátyámat aki már meghalt Monostori Györgynek hívták. 1914-ben született ha jól emlékszem. 1944-ben mentek feleségével és Teréz valamint Zsuzsanna nevű pici gyermekeikkel 2 és 4 évesek lehettek, először Franciaországba, ahol megszületett György nevű gyermekük, majd onnan Kanadába. Ha valaki tudja hogy hol érhetőek el, kérem értesítsen a szladeki@gmail.com címen. Előre is köszönöm mindenki segítségét.
 

garita

Új tag
Kedves Tagok!
Szeretném a segítségüket kérni egy rokonom keresésében! Keresem a nagybátyámat,aki Torontóban él. A neve Horváth Zoltán, az 50- es években született. A nagypapámat Horváth Lajosnak hívták, aki pár éve halt meg. Az 56-ban ment ki Kanadába az első feleségével (Joli nénivel).
Válaszukat előre is köszönöm!
 

Bellamy

Új tag
Kiegészítés

Kedves Fórumlátogatók!

Csatlakozva az előttem rokonkeresőkhöz, én is kérem hogy ha valaki ismeri Leslie Csala nevű bátyámat, vagy hallott róla kérem tudassa velem. Közelebbi adatok: 1951.-ben született Magyarországon, eredeti neve Luther László. 1964-ben Canadában élő édesanyja kivitte Montrealba. Ahogy tudom, a 70-es évek végéig ott élt. Ott vette fel a Leslie Csala nevet. Azóta nem tudok róla.
Köszönöm előre is.

Kedves Fórumlátogatók!

Továbbra is szeretnék segítséget kérni ehhez. A napokban találtam egy címet és egy telefonszámot a Canada411.ca-n.

Leslie Csala

337 Rue Henry
Lachute, QC J8H1H2 (azt hiszem ez egy Quebeci cím)

Otthoni tel: (450)-409-0713

Sajnos egyéb támpontom nincs, se életkor, se foglalkozás, se e-mail cím, semmi. Kereséseim során tapasztaltam, hogy elég sok hölgy is viseli a Leslie nevet, tehát még ez sem biztos.

Jó lenne tisztázni, vajon Ö a keresett személy. Néhány hozzászólásban olvastam, hogy sokan nem akarják felvenni a kapcsolatot a rokonokkal és én ezt meg is értem. Lehet hogy én is így járok, de ha így van csak annyit szeretnék tudni, hogy jól van, él-e van- e család. Zaklatni semmiféleképpen nem akarom.

Ha ebben valaki tud segíteni nagyon hálás lennék.
Adnék egy saját e-mail címet is: onix124@gmail.com
 

Vali.77

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözletem!
Ha tud valaki segítsen!Keresem Frank Rajos nevű rokonomat,aki 56-ban disszidált Kanadába,ő a nagypapám testvére volt,Windsor megyében élt családjával ha jól emlékszem volt egy lánya is!Aki tud nekem segíteni a felkutatásukban annak előre is köszönöm!!!
 

Schevi49

Új tag
Üdvözlök mindenkit!
Én a bátyám új cimét szeretném megtudni.Ő Schevelik László,és Winnipegben él,de telefonszámnak is örülnék.
Keresem még unokatestvéremet Bezzegh Johnt(János)1945.09.05.én született.
 

kriszti28

Új tag
Kedves Embertársaim!
Nagymamámat keresem, aki 1931-ben született Magyarországon. Neve Kulcsár Irén. 1951-ben fiú gyermeket szült, aki az én édesapám. 1956-ban hagyta el az országot. Tudomásom szerint Kanadában , Edmonton városában telepedett le. Született két lánya, nevüket nem tudom. Édesapám mivel nem tudjuk mi okból itt maradt az országban, várja őt vissza még ennyi év után is. Kérem ha valakinek kevés kis információja van a nagyiról, esetleg ismeri írjon.

Elérhetőségem: sokr@freemail.hu vagy 06-20/297-48-55

Tisztelettel Vitézné Solymos Krisztina
 

gsillye

Új tag
Keresem Joseph Z. Sillye szülőhelyét

Kedves Fórumot olvasók!
Megkeresett Sue Sillye, aki Joseph Z. Sillye lánya (http://serenity.ca/obituaries/sillye-joseph/), s szeretné megismerni a családja történetét. Sajnos édesapja születési helyére nem emlékszik, így elég nehéz elindulni. Én a Sillye család történetét kutatom, Sillye Gábor vagyok és szeretnék segíteni neki. A kérdésem az, hogyan juthatnék hozzá Joseph Z. Sillye (1921.11.04-2010.12.13) születési helyéhez. Mint lánya elmondta, édesapjának volt egy nála 4 évvel fiatalabb húga, Erzsébet. Édesapja szüleit Áronnak és Eszternek hívták. Édesapjának 1950/51 körül született egy Gizella nevű lánya. 1957-ben emigrált Kanadába, Edmontonban halt meg 2010-ben. Három gyermeke született feleségétől Ruth Elisabeth Hilliker KNECHTEL-től: Esther (1962), Susanne (1964) és Aron (1965). Kérem, ha valaki ismerte vagy esetleg tudna segíteni abban, hogy hogyan tudhatnám megtalálni a születési helyét, jelentkezzen:
Előre is köszönettel:
Sillye Gábor
 

Lacika 963

Új tag
Keresem édesanyám akivel közel 30 éve szűnt meg a kapcsolatom lánykori neve Wiszt Magdolna, jelenlegi neve Magdolna Steinberger vagy Magdolna Steinbergeren tudomásom szerint Ontarióban lakik.Valamikor a Zrinyi Katonai Akadémián dolgozott.Párkányi László
 

ancsa983

Új tag
Kedves Mindenki!
szeretném a segítségeteket kérni!
egy olyan weboldalt keresek, ahol a kanadai halotti anyakönyvi kivonatok online lapozhatóak, vagy esetleg olyan oldalt, ahol 1984. évi gyászjelentések megtalálhatóak.
A dédnagyanyám 1937-ben kivándorolt Amerikába, az anchestry.com -on megtaláltam az utaslistát is, hogy melyik hajóval és mikor érkezett oda. New Yorkban szállt partra. Később megkerestették, és a Magyarok Világszövetségén keresztül felvette a kapcsolatot a családjával, de nem akarta a továbbiakban tartani a kapcsolatot. A levél feladója SARAH NEMETH, leánykori neve Tacsi Sára. A levél "Raymond, Alberta, Canada" címről jött, illetve egy postafiók volt még megadva, pontos cím nem. A familysearch.com szerint 1984. junius 4-én halt meg, de nem tudni, hogy hol. Annyit szeretnék tudni, hogy hol és mibe halt meg, illetve született e még gyermeke ott kint(bár valószínűleg nem, mert 38 évesen ment ki, és hátrahagyott 3 gyermeket). Ezért volna szükségem a segítségetekre, hogy hol tudom ezt online megnézni!A mormonegyháznak köszönhetően elképesztő mennyiségű adatot lehet megtalálni a neten,abban reménykedek, hogy ezt is, csak még én nem voltam olyan ügyes, hogy rátaláljak.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
Anikó
 

Kokeszter9

Új tag
Üdv Mindenkinek! Úgy gondoltam adok egy esélyt magamnak. Családfa kutatásban vagyok, az egyik ágam nagyon szuperül megvan. Viszont az egyik részen nagyon elakadtam, és kevés adatot tudok. Kertész Julianna (Császár Balázsné) Canadába költözött a pontos évet sem tudom. Kb 1880-1920as évek között születhetett. Egy időben még a dédimamám élt , leveleztek, aztán a kapcsolat megszakadt, a leveleket a mama meg kidobta. Annyit tudok, hogy ennek a hölgynek az unokája stewardess volt, ő még az 1980as évek végén meglátogatott "minket". Sajnos sokkal több adatot nem tudok, aki esetleg valamit tud róluk, leszármazottakról...bármilyen információ nagyon fontos lenne, én sem zaklatni szeretném őket, persze ha nem ellenkeznek ezer örömmel felvenném velük a kapcsolatot, de a családfa miatt nagyon fontosak. Bárkinek bármilyen segítségét előre is ezer hálával köszönöm! További szép napot!
 

Kokeszter9

Új tag
Üdv Mindenkinek! Úgy gondoltam adok egy esélyt magamnak. Családfa kutatásban vagyok, az egyik ágam nagyon szuperül megvan. Viszont az egyik részen nagyon elakadtam, és kevés adatot tudok. Kertész Julianna (Császár Balázsné) Canadába költözött a pontos évet sem tudom. Kb 1880-1920as évek között születhetett. Egy időben még a dédimamám élt , leveleztek, aztán a kapcsolat megszakadt, a leveleket a mama meg kidobta. Annyit tudok, hogy ennek a hölgynek az unokája stewardess volt, ő még az 1980as évek végén meglátogatott "minket". Sajnos sokkal több adatot nem tudok, aki esetleg valamit tud róluk, leszármazottakról...bármilyen információ nagyon fontos lenne, én sem zaklatni szeretném őket, persze ha nem ellenkeznek ezer örömmel felvenném velük a kapcsolatot, de a családfa miatt nagyon fontosak. Bárkinek bármilyen segítségét előre is ezer hálával köszönöm! További szép napot!


Közben megtudtam, hogy a keresett hölgy fia nagy valószínűséggel Császár József , és az ő lánya a lánykori nevén Császár Júlia vagy Julianna, és ő volt a stewardess. Az utóbbi hölgy olyan 50 körüli hölgy. Ha valaki bármit ..... köszönöm!
 

Rito Hilda

Új tag
Tisztelt fórumozók!

Apai nagyapám kanadai leszármazottait keresem, családfa adataihoz és persze nagyon kíváncsi vagyok vajon vannak nagynénéim, vagy nagybácsikáim, amiről nem tudunk.

Segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen úton induljak el? Itt a fórumon van egy pici esélyem a kevés adattal?

A nagyapám sajnos meghalt 1951-ben, de akkor kint élő magyarok látták több gyerekkel őt, bővebben, ha remény egy icipici adatra.

Üdvözlettel: Hilda
 
Oldal tetejére