Hírek Karsai Dániel: Orbán Viktornak azt sikerült mondania, hogy nem áll át a halál oldalára

Dr. Karsai Dániel Facebookon üzent Orbán Viktornak: az eutanáziáért küzdő alkotmányjogásznak azzal volt problémája, hogy a miniszterelnök elítélte Bedő Dávidot, a Momentum frakcióvezetőjét, aki a Parlamentben meghívta Orbán Viktort Karsaihoz, hogy elbeszélgethessenek az életvégi döntésekhez való jogról.

„Orbán Viktor minősíthetetlen módon válaszolt” – írta Karsai a Facebookon közzétett bejegyzésében. „Közölte, hogy megveti Dávidot azért, mert felvállalja a szenvedő emberek képviseletét és abból politikai ügyet csinál. Mindezt az a politikus mondta, akinek a most lezárult kampányban minden második szava a háború volt.”

„Orbán Viktor a továbbiakban még lejjebb süllyedt” – folytatta Karsai, kifejtve, hogy a miniszterelnök szerint az, aki az életvégi döntésekhez való jog pártján áll, az megvetendő. „Ez Dávidon kívül a magyar lakosság kétharmada” – írta az alkotmányjogász. „Zárszóként Orbán Viktornak azt sikerült mondania, hogy nem áll át a halál oldalára.”

„Orbán Viktor és köztem sok hasonlóság van. Mind a ketten jogot végeztünk, mindketten Bibósok voltunk, egyetem után alkotmányjogra szakosodtunk és azóta is az emberi jogok rendszeres megsértéséből élünk. Nem lett volna érdektelen a beszélgetésünk. Ha Orbán úr meggondolná magát, az ajtóm nyitva áll előtte” – írta Karsai.
Idézte az Alaptörvényt is, miszerint az emberi méltóság sérthetetlen, és a lét alapja az emberi méltóság. „A mindenfajta méltóságot nélkülöző, csak szenvedésből álló élet nem létezés. Aki erre kötelez, az életellenes és szenvedéspárti” – tette hozzá. Feltette a kérdést, hogy ha június 13-án Strasbourgban kimondják, hogy igenis van életvégi döntésekhez való jog, a kormány végre fogja hajtani az ítéletet? Vagy csak megvetésükről biztosítják a Bíróságot?

Nagy Nikoletta

1718104531603.jpeg
 

Ezt mindenkinek látnia kell: Magyar képtelen volt uralkodni magán az ATV-ben​

Megdöbbentő interjút adott Magyar Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorának, amely igazi csemege lehet pszichológusok és pszichiáterek számára, akik élő műsorban láthattak egy embert, aki képtelen uralkodni az indulatain, mindenkit megsért, mindenkibe belerúg, a riportert kiosztja, hogy nem megfelelő kérdéseket tett fel. Ilyet még nem láttunk.

Magyar nem kímélt senkit, kioktatta a halálos beteg Karsai Dánielt, aki merészelte nem őt támogatni, hanem a Momentumot, hiába próbálta magának beszervezni. A kérdésekre úgy válaszolt, hogy ő ezekről már máshol beszélt, ezért ezekről ne kérdezzék. Magyar beleszállt Medgyessy Péter volt miniszterelnökbe, akinek a bűne annyi volt, hogy Magyar húsz évvel ezelőtt egy olyan megjegyzést tett rá, hogy kössön kötelet a nyakába.


Megkapta az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, aki bocsánatkérésre szólította fel Magyart a köteles megjegyzése miatt. Magyar kifogásolta, hogy a riporter fél százalékos pártok felvetéseiről kérdezi, miközben neki 27 százaléka van, mintha azon múlna, hogy valakitől bocsánatot kell kérni vagy nem. Magyar természetesen nem kér bocsánatot. Soha senkitől semmiért.


Ehelyett Medgyessy Pétert szólította fel ingerülten bocsánatkérésre, mert valahogyan összefüggésbe hozta a családtagjai borzasztó üldöztetésével a kommunizmusban. Nem tudjuk, mi volt az a borzasztó üldöztetés, de mi is éltünk abban a korban, nem tépték le senki körmeit. Medgyessy Péter pedig nyilván nem ártott nekik.


De nem úszta meg Gyurcsány Ferenc sem, akit Magyar kioktatott, mi lenne a dolga, és felszólította, hogy tűnjön el és vonuljon nyugdíjba. Úgy beszélt az elmúlt 14 évről, mintha ő a diktatúra ellenzékének élvonalában harcolt volna, s nem Orbánt szolgálta élősködve. A fél éve még fideszes Magyar veti az ellenzék szemére, hogy nem tettek semmit, ami nem igaz.


Magyar a legjobban attól borult ki, amikor a riporter szembesítette azzal, hogy fellépése óta a Fidesz nem gyengült, hanem erősödött. A Medián szerint pedig a támogatóinak 77 százalékát az ellenzéktől szerezte. Magyar elveszítette az önuralmát, mindvégig flegmán és nagyképűen beszélt, de itt kifejezetten agresszív lett és a stílusa minősíthetetlen volt.


Azt kifogásolta, hogy a riporter nem azt emelte ki, hogy viszont 7 százalékot a Fidesztől, 16 százalékot pedig a bizonytalanoktól szerzett, de a riporter ezt sem hallgatta el. Ám Magyar nem ezt akarta hallani. A riporter merészelt ellentmondani neki, Magyar pedig nem tűrte az ellentmondást. Elveszítette a fejét, sértődötten és ingerülten vádaskodott.


A végén még lebarmolta az ATV-t is, hogy nem az ő kiváló programjáról kérdezték, s nem hívják eleget szerepelni, amit a látottak után csak sajnálni tudunk, mert az interjú inkább hasonlított egy ketrecharchoz, mint egy felelős államférfi nyilatkozatához, aki mindenkit le akar cserélni, az országot egyedül akarja vezetni, de egy riporter kérdéseitől kikészül.


A látottak az eddigieknél is súlyosabban vetik fel a kérdést, hogy az elszállt és mindenkit eltaposó, mindenkin átgázoló, az emberi érintkezés minimális normáit be nem tartó, s az önmagán uralkodni képtelen, továbbá ellentmondást nem tűrő, diktatórikus Magyar Péter vajon az a személy-e, akire az ellenzéknek és Magyarországnak szüksége van?


Ha valaki azt képzeli, vagy azt hazudja, hogy erre van szükség Orbán leváltásához, az elveszítette a normális eszét és a realitásérzékét, mert ilyen ember soha nem váltja le Orbánt, mert mentálisan alkalmatlan, elfogadhatatlan, minősíthetetlen és taszító. Ha ez az ember kihúzza politikusként 2026-ig, az azt jelenti, hogy vadállat lett az egész ország.


A látottak alapján csak megerősíteni tudjuk volt felesége állítását, miszerint Magyar egy diagnosztizált nárcisztikus pszichopata, ami súlyos elmebetegség, mert az interjúban ennek az elmebetegségnek a legnyilvánvalóbb tünetei mutatkoztak meg. Ez az ember semmiképp nem alkalmas egy ország vezetésére, de még a diktatúra leváltására sem, kezelésre szorul.


Ezek után jó ízlésű ember nem megy ki a „minden idők legnagyobb demonstrációjára”, legfeljebb azért, hogy utoljára lásson színpadon egy súlyosan beteg embert, nárcisztikus pszichopatát, ahogy a sablonos szövegét előadja a semmiről, hasbeszélő nagyotmondások és alaptalan ígérgetések közepette. Kezd a téboly nevetségessé és tragikussá is válni.


Mert az emberek anélkül szavaztak neki bizalmat, hogy megismerték volna, az ellenzéki sajtó hatalmasra fújta, így nagy támogatást kapott egy elmebeteg szélhámos, aki az EP-be és a fővárosi közgyűlésbe delegál ismeretlen embereket, akiket nem lehet visszahívni. A fővárosi közgyűlésben pedig ezzel a habitussal fogja hekkelni a közgyűlés működését.


De most már egyre inkább kíváncsiak vagyunk a diktátor Magyar Péterre. Ha nem bukik meg idő előtt és ölébe hullik a hatalom, szurkolunk, hogy megismerhesse fanatikus tábora azt, amikor egy elmebeteg a leválthatatlan diktátoruk, akit ők juttattak hatalomba. Igazán nekik való embert kapnak, hogy tanuljanak. Megérdemlik.


Páholyból fogjuk nézni a vergődésüket. A nagy reménykedőknek.
 
De nem úszta meg Gyurcsány Ferenc sem, akit Magyar kioktatott, mi lenne a dolga, és felszólította, hogy tűnjön el és vonuljon nyugdíjba.
Mily fájdalom és de sokan mondták már ugyanazt.
De képtelen
Az asszonyka se tudja jobban mert ezt mondja:
Dobrev Klára most kifejtette: világos, hogy az egyetlen megmaradt Európa-párti, baloldali közösségként új, a korábbiaktól eltérő módszereket is kell keresniük az Orbán-rendszerrel szemben álló szavazók megszólítására.
 
Utoljára módosítva:
Mily fájdalom és de sokan mondták már ugyanazt.
De képtelen
Az asszonyka se tudja jobban mert ezt mondja:
Dobrev Klára most kifejtette: világos, hogy az egyetlen megmaradt Európa-párti, baloldali közösségként új, a korábbiaktól eltérő módszereket is kell keresniük az Orbán-rendszerrel szemben álló szavazók megszólítására.

Keresgéljetek úgy is megkapjátok hogy Gyurcsány.
Ezt a fidesz már beleégette az emberekbe hogy SOHA nem lehet kitörölni.
A párt szimpatizánsai is szépen lemorzsolódnak mert rájönnek hogy sosem fogják leváltani az ORBÁN-i rendszert.
 
Keresgéljetek úgy is megkapjátok hogy Gyurcsány.
Ezt a fidesz már beleégette az emberekbe hogy SOHA nem lehet kitörölni.
A párt szimpatizánsai is szépen lemorzsolódnak mert rájönnek hogy sosem fogják leváltani az ORBÁN-i rendszert.
Igen azok a nullára morzsolódás első lépései mit írsz
Lefújjuk az árnyék-kormányt pedig már szinte hatalmon voltunk
Igen sikeres ellenzékiség közben.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,278
Üzenet
4,829,121
Tagok
617,091
Legújabb tagunk
cyberparaszt
Oldal tetejére