Hírek Karsai Dánieltől Medgyessy Péteren keresztül az ATV tulajdonosáig mindenkibe beleszállt Magyar Péter

Magyar Péter volt a vendége az ATV Egyenes Beszéd című műsorának, ahol kijelentette: nem kér elnézést Medgyessy Pétertől a köteles megjegyzéséért, az MSZP-t pedig nemlétező pártnak nevezte. Keményen üzent Karsai Dánielnek és Gyurcsány Ferencet pedig elküldte unokázni, vállalhatatlannak nevezte továbbá az ATV egyik műsorát, kritizálta annak tulajdonosát, és azt állította, hogy a csatorna nem biztosított neki elég lehetőséget a szereplésre. Ezt az ATV sms-ekkel és e-mailekkel is tudja cáfolni. Magyar Péter a kampányidőszakban hat élő tévéadásban adott interjút az ATV-n.


Valószínűleg úgy vállalta el, hogy tudta, hogy ez lesz – fogalmazott Magyar Péter az ATV Egyenes Beszédben Szentkirályi Alexandra visszalépésével kapcsolatban. Arra a kérdésre, hogy honnan tudta előre, hogy vissza fog lépni a fideszes jelölt, azt mondta: „ezeréves kapcsolataim vannak. Ha jönnek az utcán, akkor körbenéznek, hogy van-e kamera, ha nincs, akkor esetleg megölelnek, vagy sok sikert kívánnak, vagy éppen azt mondják, hogy nem kéne ezt csinálni, de persze, hogy vannak, de ennek szerintem nincs jelentősége”.
Kijelentette: most van a DK-nak egy jelöltje és van a Fidesznek egy jelöltje, ezért nem áll oda egyikük mellé sem. Arra buzdít mindenkit, hogy támogassák a Tisza Párt listáját, amely szerinte mára a legerősebb fővárosi lista. „Nem állunk be senki mellé” – szögezte le Magyar Péter. A Tisza Párt elnöke azt is elárulta: életében először érvénytelen szavazatot fog leadni a főpolgármesteri szavazáson. Nagyon sajnálja, hogy nem volt idejük jelöltet állítani, de a következő választáson ez máshogy lesz. „Addig is kitartást kívánok Budapestnek” – jelentette ki.
Mindenkibe beleállt

Azzal kapcsolatban, hogy Karsai Dániel alkotmányjogász azt üzente neki, hogy valljon színt, kit támogat a főpolgármester-választáson, Magyar úgy fogalmazott: „nagyon nem szeretem, amikor üzengetnek nekem, akkor én is hadd üzenjek neki. Én voltam nála személyesen, azon kevés politikushoz tartozom, aki elmentem és arról beszélgettünk, hogy esetleg csatlakozik-e a mi pártunkhoz, majd hosszas vívódás után ezt nem tette. Azóta már a Momentum szekerét tolja, és szándékosan engem próbál nehéz helyzetbe hozni” – fogalmazott.
Azzal kapcsolatban, hogy Kunhalmi Ágnes felszólította, hogy kérjen elnézést Medgyessy Pétertől, elmondta: „nem hiszem, hogy nekem egy nem létező párt politikusának a nyilatkozataira kéne sokszor reagálnom, megtettem már”. Hangsúlyozta, nem pontosan azt mondta, ami a videóban elhangzott, arra a kérdésre pedig, hogy elnézést kér-e Medgyessytől, kijelentette: „Nem kérek bocsánatot Medgyessy Pétertől. Ő se kért a hazájától bocsánatot, se az én nagymamámtól, se a nagyapámtól, akiket mondjuk tönkretettek a kommunizmusban. Ő és a társaik”.
Azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc ma arról beszélt, hogy Magyar Vitézyhez hasonlóan a Fidesz érdekeit szolgálja, Magyar úgy fogalmazott: „A DK elnöke küzd azért, hogy elérje az 5 százalékot az európai parlamenti választáson. Én elhiszem, hogy el van keseredve. Gyurcsány Ferenc, hogyha valóban Orbán Viktort akarná leváltani, vagy akarná 14 éve, akkor már rég kivonult volna a magyar politikából. Ő pontosan tudja, hogy soha nem lesz már helyzetben, soha nem fog kormányra kerülni. Egyetlen egy célja van az ittlétének, hogy a Fideszt segítse. (...) Úgyhogy eléggé álszent, azt gondolom, elnök úrnak bármelyik megszólalása. Sok sikert kívánok neki, és szeretném szerintem sok millió magyar ember nevében kérni, hogy hagyjon fel a politizálással, és szerintem töltse az idejét, ha esetleg vannak unokái velük, és ne minket próbáljon tönkretenni”.

Arról is beszélt, hogy szerinte a Tisza Párt nélkül ma 60 százalékon állna a Fidesz, saját magukkal kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: 27 százalékon állnak, és szerinte soha nem történt még ilyen nulla forintból, önkéntesekkel és 19 párttaggal, ilyen médiaellenszéllel és ilyen propagandával szemben, úgy, hogy „Csak az én lejáratásomra 2,5 milliárd forintot költöttek, és ehhez például az ATV is és a többi propagandaadó is adta a nevét. Itt van egy Öt című műsor, ami odáig eljutott, hogy letiltották a kommentelést, mert egészen vérlázító és gusztustalan, amit abban a riporterek csinálnak” – fogalmazott, mire a műsorvezető elmondta: nem Magyar miatt vannak letiltva a kommentek – egyébként már régóta.
Ezt követően Magyar személyeskedésbe kezdett: „beszélhetünk akkor nyíltan ennek az adónak, ennek az adónak a tulajdonosa Németh Sándor, aki a Fidesznek az egyik legmegbízhatóbb kádere, szóval nincs új a nap alatt”, mire a műsorvezető kijelentette: „Semmi köze nincsen a műsorokhoz Németh Sándornak, soha semmilyen utasítást nem kaptunk. Mi ebben a televízióban mindenkit meghívunk, mindenkit várunk, és itt mindig azt kérdezek, amit én szeretnék”.
Erre Magyar azzal vágott vissza, hogy „önök másfél hónapig engem nem hívtak meg, amikor Vona Gábor a félszázados pártjával itt minden reggel itt kezdett”, majd hozzátette: „utoljára március végén kaptam meghívást”.

Az ATV sms-ekkel, e-mailekkel tudja cáfolni Magyar Péter kijelentéseit, akit folyamatosan meghívtak a televízió szerkesztői különböző műsorokba. A mai szereplése előtt egy héttel ugyanígy az Egyenes Beszéd vendége volt, előtte egy héttel pedig a Heti Naplónak adott 40 perces interjút, és a nézők kérdéseire is válaszolhatott. Összesen hat élő adásban szerepelt a kampányidőszak alatt. Emellett a Híradó napi szinten beszámolt Magyar Péter országjárásáról, és atv.hu is szemlézte az összes interjúját, amit a csatornának adott. Portálunk e-mailes megkereséseire nem reagált, az EP-listavezetők és a fővárosi listavezetők vitájára nem fogadta el a meghívást.


1717792188929.jpeg
 
A párt létszáma nem számít a rájuk szavazók száma számít!!:dr_4:
Ezt még vén fejjel is tudhatod
Miért képzeled hogy 19 párttag nem elég. ha van hozzá 1 millió980 ezer szavazó?
Hogy van e az kiderül holnapra.
Annyi azért nincs, egyelőre megtippelni se tudják.
MP nyilatkozta, hogy van "egy-két száz ezer" szimpatizánsuk, de arra nincs pénzük, hogy felhívják őket.
Én ebből nem azt szűröm le, hogy lesz egy milló szavazatuk, ha a szimpatizánsokat sem érik el...
De legyen (csak a fidesztől származzon)!
 
Én ebből nem azt szűröm le, hogy lesz egy milló szavazatuk, ha a szimpatizánsokat sem érik el...
Még mindig másként gondolkodol szerintem túl kötötten.(logika és matematika és szokott dolog most nincs)
Mutatom hol a logikád hibája
Most is szervezetben gondolkodol: Nem érik el a szimpatizánsaikat
Én úgy látom azt képzeled az a spontán tömeg mind feliratkozott nála.
Nem Nem az véletlenszerű és spontán talán még ingadozó tömeg is
Az egy öntörvényű tömeg ha kedve lesz megy
Épp ezért lehetelten mérni
Mert szimpatizánsok csupán!!
Állandóan az volt a kérdés
Miként lehet szavazatokra váltani az a ismeretlen számú tömeget
Erre lesz pontos mérés az EP lista
És még te úgy képzeled ez nem erő?
Ismeretlen erő ez holnapra kiderül létezik-e vagy nem?
Bizonyíték arra hogy létező:
Mind a két fél tart tőle
Tart a Fidesz is tart az összes lusta párt
 
Csak egy okot mindj, amivel kitűnik a többiek közül!
Jól beszél?
Nem tűnik ki MP semmivel
Azzal tűnik ki ő vele van a tömeg
Nem beszél jól, nem jó szónok
Hiteles? Számotokra azért nem mer a Fideszből vált ki
Mint politikusi érzékű ember azt nem veszitek észre.
Ha felismerte a keletkezett lehetőséget és eddig megcsinálta
Akkor van érzéke a politikai feltöréshez.
Nem tudok többet mondani Ha ez nem elég az összes többit mind elmondtuk már mi aki látunk benne valami többet mint keresztet a csuklóján mi kik nem mondjuk hogy undorító az egész ember
De talán jobban értjük mi történik.
Hogy mi lesz holnap a Tisza párttal nem tudjuk.
De látjuk a lehetőséget pont mert újszerűen tört föl a semmiből.
A klasszikusok csődöt mondtak!!
De már ők is számolnak vele!!
Gyurcsány például együtt is működne vele(mily meglepő)
Minden létező párt számol vele.
Az EU néppártja is tárgyal máris
Mutatja mennyire komolyan veendő
Te meg azt kéred számom: mondjam meg miért népszerű.
 
Sajnos én olyan elmaradott gondolkodasú vagyok, hogy a kincset nincsre cserélni nem látom értelmét.
Sajnos(pedig nem tudod mi van előtted)
Leet semmi, de meg se nézed.
Holnapra kiderül leöntheted-e magad egy vödör vízzel

Én semmit nem vesztek mert az összefogás úgyse nyer
A Tisza esetleg helyzetbe kerül(ennek adtam esélyt)

 
Utoljára módosítva:
Este 11-ig várjuk az EU eredményekről a tippeket.
Már pénteken leírtam:
15F 3T 3DK
Remélem, ennél rosszabb ( 16F vagy még több ) nem lesz.
 
Szerintem neked biztosan átjött, hogy MP pártjáról hadoválok.
Ha nincs elgondolás és a hogyan valósítható meg, akkor ez maximum egy "Adj király katonát!" játék.
Annak meg mi értelme?
Így viszont egyszerű székfoglalós játék! (na nem az a fajta, amit gyerekkorban játszottunk, mert abban egyenlő esélyekkel indult mindenki)
Azoktól, akik már több ciklus óta csak szélesítik a valagukat, miért pont most várnánk/várhatnánk el bármit is szavazatunkért cserébe?
 
MP nyilatkozta, hogy van "egy-két száz ezer" szimpatizánsuk, de arra nincs pénzük, hogy felhívják őket.
Én ebből nem azt szűröm le, hogy lesz egy milló szavazatuk, ha a szimpatizánsokat sem érik el...
De legyen (csak a fidesztől származzon)!
Flamingo, a szavazó nem magántulajdon! Legalábbis én nem! Nem vagyok sem a kormánypárt, sem az ellenzéki pártok tulajdona!
Nincs krotália a fülemben, nem vagyok billogozva, de még chippelve sem vagyok, így ne kérje senki számon rajtam, ha elégedetlenségem okán egy párttal odébbállok!
Arra a pártra szavazok akire akarok, ha éppen olyan a választék, hogy értelmét látom szavazni.
Egyetlen dologban értek veled egyet, szart fosért nem érdemes cserélni.
Most van egy harmadik lehetőség, ami lehet szar, lehet fos, vagy valami más. Vállalom a kockázatot, és a bizonytalan harmadikra szavazok, mert csak abban vagyok biztos, hogy sem a szarból, sem a fosból nem kérek. Önként legalábbis nem!
 
Kicsit off itt a hír, de jobb helyet nem találtam. Hatalmas nagy gratuláció MZP-nek! (mint a vak a poharat :D )

Márki-Zay Péter győzött Hódmezővásárhelyen, 92,16 százalékos feldolgozottságnál a végeredmény már nem változhat.

  1. Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa) 55,1%
  2. Grezsa István (Fidesz) 38,01%
  3. Kovács Pál (független) 3,86%
  4. Balogh Norbert (MI Hazánk) 3,01%
 
MP nyilatkozta, hogy van "egy-két száz ezer" szimpatizánsuk, de arra nincs pénzük, hogy felhívják őket.
Én ebből nem azt szűröm le, hogy lesz egy milló szavazatuk, ha a szimpatizánsokat sem érik el...
EP lista megszámolta mennyi szavazójuk lett.
Úgy hogy nem érthették el a szimpatizánsokat az ismeretlen tömeget
1 millió 340 ezer ember ez 30%
Nem is akarták hívogatni arra nincs pénz.Nincs is nyilvántartás róluk(szimpatizánsok ismeretlen)
Következtetés: nem a tizen-valahány párttag voksolt rájuk csupán.
Már belátod nem az számít mekkora taglétszámú a párt?Hanem a választóik száma számít
1717996850285.png
 
EP lista megszámolta mennyi szavazójuk lett.
Úgy hogy nem érthették el a szimpatizánsokat az ismeretlen tömeget
1 millió 340 ezer ember ez 30%
Nem is akarták hívogatni arra nincs pénz.Nincs is nyilvántartás róluk(szimpatizánsok ismeretlen)
Következtetés: nem a tizen-valahány párttag voksolt rájuk csupán.
Már belátod nem az számít mekkora taglétszámú a párt?Hanem a választóik száma számít
Csatolás megtekintése 2002564
De, elérték a szimpatizánsokat! Nem telefonon, hanem a közösségi médián keresztül. Az igaz, hogy a Talpra magyaroknak "csak" 150ezer tagja van, de egy-egy tag sokszor tizen-huszonfős családot, rokonságot vagy munkahelyi kollektívát takar, akik tartva a retorziótól, nem vállalhatják fel nyíltan hovatartozásukat.
 
Sokallom a fideszt.
Igaz, nem 11 az, csak 10, mert egy a kdnp. :D
Hogy hogy sokallod? kívánságműsor?
2 millió 12 ezres tábora, van a Fidesz-KDNP-nek még mindig
Még ha röviden Fideszt mondunk is (Fidesz–KDNP Pártszövetség)
Az bizony 11 EP képviselő.
 
Utoljára módosítva:
Ezt honnan veszed én még nem futottam bele
Az a mozgalom de nem a párt, és igaz ami a mozgósításról írtál
Talpra, Magyarok! Tisza - Tisztelet és Szabadság Párt közössége,155.286 fő (pillanatnyi állás)
Nyilvános csoport. (de jelen vannak a tiktokon stb is)
Elég egy bejegyzés, és pillanatok alatt eljut mindenkihez. Gyors, nem kerül semmibe, és hatékony.
Kubatov is mehet nyugdíjba a listájával együtt.
 
Talpra, Magyarok! Tisza - Tisztelet és Szabadság Párt közössége,155.286 fő (pillanatnyi állás)
Nyilvános csoport. (de jelen vannak a tiktokon stb is)
Elég egy bejegyzés, és pillanatok alatt eljut mindenkihez. Gyors, nem kerül semmibe, és hatékony.
Kubatov is mehet nyugdíjba a listájával együtt.
Nem erre gondoltam egy igazi hús vér mozgalomban bíztam.
Igaz amit a hír terjedéséről írtál.
De az szememben épp csak szimpatizánsok szintjét is alig üti meg
Volt egy egymillióan a sajtószabadságért a milla.
ami lelkesedési hullámaiban szervezett tüntetéseket
Majd egyesületté alakult és megszűnt
Élt 2010-2014
A véleményem a facebook csoportokról lesújtó
Ha ez a Talpra, Magyarok! csupán facebook oldal marad
Akkor az egy nem valóságos erő.
Abba a Tisza belebukik.
Valódi egyesület kell előbb utóbb és mozgatható fizikai emberekkel
Az otthon melegéből 3 millióan is lehetnek mibe se kerül
De ha tenni kell az kevés.
Értesítési lánc olcsóságnak talán még.
 
Kubatov is mehet nyugdíjba a listájával együtt.
Annak a jelentősége nagy mert valódi adatokat tartalmaz párt hovatartozásról.
Annak alapján a fizikailag, is létező aktivisták nagyobb mozgósítóerővel bírnak mint egy ide oda kattintó facebook csoport.
Ezért mard hatékony a mozgósítása a Fidesznek
 
Annak a jelentősége nagy mert valódi adatokat tartalmaz párt hovatartozásról.
Annak alapján a fizikailag, is létező aktivisták nagyobb mozgósítóerővel bírnak mint egy ide oda kattintó facebook csoport.
Ezért mard hatékony a mozgósítása a Fidesznek
Ez utóbbi mintha nem igazán működött volna most.
Vagy ha mégis, akkor az azt jelenti, hogy ennyi a maximum, ami mozgósítható.
 
Ez utóbbi mintha nem igazán működött volna most.
Vagy ha mégis, akkor az azt jelenti, hogy ennyi a maximum, ami mozgósítható.
"hatékony a mozgósítása a Fidesznek"
Kezdjük számolni mert hasra ütve könnyű

2010 ben: 2 706 292
2018 ban: 2 824 551
2024 ben: 2 031 064
Ne vonj le tévest
Nem egyformán stabil lakosság is változhatott
Az a maximum még nagyon sok ha 2-300 ezer el is tűnt az még nem átvándorolt(pl fájt a lába)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,278
Üzenet
4,829,118
Tagok
617,091
Legújabb tagunk
cyberparaszt
Oldal tetejére