Konyv ajanlat

Nixi99

Állandó Tag
Christine Feehan- Kárpátok vámpírjai sorozat

Vámpíros-romantikus könyvek kedvelőinek.

Lara Adrian- Éjfél szülöttei sorozat

Vámpíros-romantikus könyvek kedvelőinek.

Kresley Cole- Halhatatlanok alkonyat után sorozat

Vámpír, vérfarkas, démon, valkűr… és még sorolhatnám :D
 

Nani1

Állandó Tag
Ajánlom azoknak, akik kedvelik az ironikus, vidám, de ugyanakkor megrendítő és szívszorító könyveket. Egy idősotthon lakói és életük az otthonban a téma. Nehéz letenni!

groen_lesz-ez-mc3a9g-c3adgy-se-bor240.jpg
 

Boca Isabela

Állandó Tag
Néhány könyv ami nekem kedvenceim, ezért ajánlom másoknak is : Guillermo del Toro – Daniel Kraus: A víz érintése ,
Baráth Viktória: Egy év Rómában , Barbara Erskine: A legsötétebb óra , Susan Meissner: Szerencsés csillagzat , Sandra Brown: Aljas szándék , Tiffany Reisz: Fény az éjszakában stb
 
Ideje valami olyat ajánlanom ami igazából nem kedvencem, de olyan kellemesen csalódtam benne amiben már rég nem.

Naomi Novik: Rengeteg - című könyvéről van szó. Az írónő olyan olvasmányosan ír, hogy akkor is megszerettetni veled a művét ha nem akarod. Igazából egyszerű történet, de egy fajta sötét tündérmese is aminek jó kis hangulata van. Nem rég megjelent magyarul a másik könyve is. Azt is sorra kerítem egyszer. Mellesleg gyönyörű és igényes kiadást kapott itthon.
 
Joe Abercrombie: A penge maga (Az Első Törvény 1.) és a teljes trilógia
Ajánlom mindazoknak akik szeretik a sötétebb fantasyt, ahol bizony nem minden az aminek látszik. Ahol nem fekete és fehér minden, az egész egybeforr mert az emberi természet kegyetlen, és önző. Mesterien tépi szét rózsaszín álmaidat, és ideáljaidat a fantasy kislányos toposzairól.
 
Utoljára módosítva:
Most P. Djèlí Clark: A 015-ös villamos kísértete című művét szeretném ajánlani másoknak. Nem korszakalkotó, mégis megjelennek benne fontos témák. Nem hosszú, csak 144 oldal, mégis zajlanak az események bőven. A mondavilága különleges, nem nagyon ismertem, így főleg újdonság éreztem. Arab, örmény és egyéb keleti hagyományok keverednek egy alternatív történelmű kis kalandos krimiben.
 

kirabook

Állandó Tag
Dmitry Glukhovsky: Poszt

Akinek tetszett a Metro-trilógia, annak ez is fog. Kicsit túlírt, de az a "posztszovjet" hangulat, amit szeretünk Glukhovsky műveiben itt nagyon erősen jelen van :)
 

vkaroly

Állandó Tag
Sziasztok!

A Lawrence Block - Betörő sorozat nagyon tetszett. Imádom a nyelvezetét, jópofák a történetek, de elfogytak. Tudtok esetleg ajánlani hasonlóan könnyű, élvezetes krimiket?

Előre is köszönöm.
 

Vág Gábor

Állandó Tag
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje.

Nem olyan régen olvastam. Nem krimi, nem horror, mégsem tudtam letenni. Olvasatja magát. Ajánlom annak, aki szereti a filmes dolgokat, Hollywoodot, az Oscart és az igazán érdekes, nüanszos női karaktereket. Evelyn annyira jól megírt karakter, fel nem foghatom, hogy nem létezik. Annyira valós. Jaj de imádtam. :D
 
Chuck Wendig: Vészmadarak című művét ajánlom azoknak, akik bírják a káromkodást, a mocskot egy történetben. Egy olyan főszereplővel, aki nem finomkodik, akinek a lelkivilága is összetört, és kilábalni belőle egyedül nem tudna. Egy titokzatos képessége van, mely csak átkot hozott rá, és szenvedést. Ő Miriam Black, aki tudja hogyan fognak az emberek meghalni.
 
Oldal tetejére