Látványosságok, érdekességek, programajánlatok

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A hír tavaly augusztusi.
Ez igaz.
Az is, hogy erről :dr_4: nem hallottam, nem olvastam.
Rendkívüli szórakozási lehetőség a gyerekes családoknak.

Minderről a http://mindenegyben.net/ tudósításában, MOST értesültem.
S, mivel irigy nem vagyok, sőt örülök annak, hogy VÉGRE, valami szépről, sőt örömről számolhatok itt be. No ezért tenném ezt és itt közzé.
Biztos, hogy többen vannak, itt Magyarországon, sőt külföldön is, akik erről a szórakozási lehetőségről, élményt adó programról, az elmúlt évben, bármi okból :dr_4:nem értesültek.
Az infó itt alább és ez okból
:cool:


14520617356991_38184955667963_db.jpg


Emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli és épített mesejelenetek - a közel 30 ezer négyzetméter alapterületű Kerekerdő Élménypark egész évben szabadtéri és fedett programokkal várja a családokat.
Az egész családnak kínál szórakozást a Kerekerdő Mesepark, amely a hét végén nyitotta meg a kapuit. A Vámospércsi út végén található szabadidőcentrumot 500 millió forintos EU-támogatásból hozták létre, mégpedig a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál, az Olimpia fasor 23. alatt - írja oldalán a Cívishír.hu.

Az egész évben 30 ezer négyzetméteren nyitva tartó park szabadtéri és fedett programokat kínál vendégeinek. Kalandpályák, Flintstones vízibiciklik, különböző mesejelenetek és mesehős óriásbábok várják a legkisebbeket, de van bábszínház, trambulin és számos mesepavilon is.

A belépő felnőttnek és gyereknek egyaránt 1500 forintba kerül, és bár ez tartalmaz két játék használatára jogosító kupont, minden más játékot és szolgáltatást további 500 forintos kuponokkal lehet igénybe venni. Ingyenesen látogathatók azonban a mesejelenetek, a tutajos pálya, a játszótér rengeteg (hálós kalandpálya, trambulin, ugrálóvár), a kisállat simogató és a 3D-s, emberi arcot formáló Mindentudás Fája - amely a park tervei szerint minden feltett kérdésre választ fog adni. A vízibicikli, a drótkötélpálya és a póni lovagoltatás már fizetős élményelemnek számít.

"Már a belépés után elkezdődhet a játék. Kincsvadászattal mozgatjuk meg a hozzánk kilátogatókat, mely a parkban történő tartózkodás ideje alatt folyamatosan zajlik. A kincseket be lehet majd váltani ajándékokra, szolgáltatásokra. Ám nagy szükség lesz ügyességre, eszességre, bátorságra a kincsek megszerzéséhez. Az élményparkunkba látogatók a régióban egyedülálló módon a 4D-s mozinak köszönhetően felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak kicsik és nagyok egyaránt" - olvasható a mesepark oldalán.

Kerekerdő Élménypark
Debrecen, Olimpia fasor 23.

Nyitvatartás: keddtől csütörtökig és vasárnap 10-től este 8-ig, pénteken és szombaton este 10-ig (hétfő szünnap)

14520617359040_77767482826102_db.jpg
 
Oldal tetejére