Hírek Magyar Péter elmondta, mi lenne az első lépése, ha pártjával megnyerné a választást

A 444-nek adott interjúban nem erősítette meg, de nem is cáfolta a NER-ből kicsekkoló Magyar Péter, hogy pártalapításra készül. Varga Judit exférje, a Diákhitel Központ egykori vezetője azt mondta, hogy a március 15-ére meghirdetett eseményre készülnek, „ott bejelentjük, amit be kell jelenteni.” Hozzátette: sok minden még mindig nem dőlt el, a következő napokban találják ki a „pontos kereteket”. A pártalapítás kérdése többször is előkerült a több mint egyórás interjúban. Magyar Péter végig úgy beszélt erről, mintha kész tény lenne az új párt elindítása, és már csak az a kérdés, hogy mi jön létre hivatalosan is.Egy ponton például arról beszélt: benne van „a kifutási lehetőségek” között, hogy a még nem is létező pártjával elindul a június 9-i önkormányzati választásokon és az EP-választáson. Magyar Péter szerint hasznos lenne, ha ez az új politikai erő el tudna indulni az EP-választáson, mert akkor nem mondhatják, hogy egy sokadik ellenzéki pártról van szó. Ha nem így lesz, akkor ellenzékváltás fog történni, mert a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelmet arat majd, mondta. Nem tudja, miből finanszírozna egy EP-kampányt, a közösségi finanszírozásban és kreatív megoldásokban bízik. Eddig egy forintot sem fizetett azért, hogy a mondanivalója eljusson a nyilvánossághoz.


Március 15-én ismertetni fogja az általános politikai programját, ebből a 444-nek is elárult pár részletet: „Ha van egy harmadik erő, annak lesz egy világos programja, akkor matematikailag ki kell alakuljon egy olyan eredmény, hogy két pártnak vagy két pártszövetségnek kétharmada van. Egyedül senki nem tud kormányozni, ez már egy óriási változás lesz. A mi programunknak az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott köztisztviselőt leváltjuk. És onnantól a pártok megállapodnak, mint a régi szép időkben.” Magyar Péter szerint „bárki bármit állít, szabad választásokon megdönthető, leváltható és koalícióba kényszeríthető” a Fidesz. Azt ígérte, hogy március 15. után a harmadik erő megszervezésén fognak dolgozni, ami a NER lebontásához kell.

Kitért arra is, egyáltalán miért van szükség a pártalapításra. „Sokan mondják, akik támogatnak, hogy jaj, csak párt ne legyen, és maradjon ez egy mozgalom vagy egy civil szervezet. Meg kell érteni, hogy a képviseleti demokráciában aki igazán hatást akar elérni a folyamatokra, annak nyilván pártban kell gondolkodnia.” Magyar Péter szerint az influenszerek 150 ezres tüntetése is azt mutatja, azzal nem lehet hatást elérni, hogy az emberek dühösek és kieresztik a gőzt.

A Medián friss közvélemény-kutatása szerint akár a párt nélküli választók 13 százalékát is megszerezhetné Magyar Péter azok közül, akik hallottak róla. Emiatt gondolja úgy Magyar Péter, hogy egy új ellenzéki párt felbukkanása a kegyelmi ügy miatt kialakult helyzet miatt a Fidesznek sem lenne jó. Nem véletlen, hogy „a rogáni és a gyurcsányi propaganda kéz a kézben próbálja lejáratni”.


Magyar Péter szerint a Fideszben is látják, amit az emberek többsége érez, hogy „ilyen még nem volt”, ami nem egy újabb 1 százalékos párt lehet. Mindkét oldalról jelentkeztek politikusok a pártjába, de konkrét neveket nem akart mondani. „A jelen hangulatban egy harmadik erő csak akkor lehet sikeres, hogy ha nem a politikában már jelen lévő szereplőkkel működik együtt.”

Vízválasztónak nevezte március 15-ét, akkor fogják meglátni, mekkora igény van egy új pártra. „Szeretném látni, hányan csatlakoznának egy olyan programhoz, egy olyan nemzeti minimumhoz, amit mi vagy én próbálok meghatározni.” Amit most csinál, az egy „one man show”, de hosszútávon ezt nem lehet csapat nélkül csinálni, mert idővel „bedarálják”. Három-négy ember szervezi a március 15-i eseményt, de azt nem akarta elárulni, hogy kik ezek.

Magyar Péter szerint a felmérések azt mutatják, hogy most van egy erős anti-establishment hangulat, az emberek többsége elégedetlen a hatalmi elittel, amibe beletartozik a kormány és az ellenzék is. Ha máskor lépett volna a nyilvánosság elé, tizedekkora hatása lett volna a kiállásának. Azt mondta magáról, hogy se nem izgalmas, se nem mond új dolgokat, mégis valamiért figyelnek rá az emberek.

Komolyan gondolta, amikor egy hónapja a Partizán műsorában rossz viccnek nevezte a politikai szerepvállalását, de nem számolt azzal, hogy milyen hatása lesz a kiállásának, rengeteg támogató üzenetet kapott azóta. Csak akkor lesz valódi hatása az ő tevékenységének, ha alternatívája lesz a 20-30 éve fennálló politikai status quónak. Magyar Péter a korábban a Telexnek adott videóinterjújában beszélt arról, hogy sokan győzködik, lépjen be a politikába.1710364940825.jpeg
 
Mit akarsz te itt ezzel ez ki?
Varga Péter?
Nem esetleg mást akartál írni?

Direkt irtam Varga Pétert mert
a Nemzeti Múzeum elött tömörülő tömeg, a riporterek kérdésére azt válaszolta: "Ki az a Magyar Péter?"
Én is csak akkor tudtam öt valahova sorolni amikor megtudtam, hogy az ex.

Időközben másoknak is feltűnt, hogy a jólöltözött, drága karórás fiúnak sok pénzébe kerülhetett a fellépés és a 30-50.000 fős tömeg megszervezése. Ezt egyedül biztos nem tudta megszervezni.

Az Index írta 2024 március 7.-én, hogy: "Magyar Péter azt állítja Facebook-oldalán, hogy „tegnap felhívott a Központi Nyomozó Ügyészség egyik ügyésze és jelezte, hogy meg kívánnak hallgatni (egyelőre tanúként) egy korrupciós bűncselekmény kapcsán, feljelentés elmulasztása miatt."

Érdekes lenne megtudni, a szavahihetőség kedvéért, hogy az elmúlt majd 10 nap alatt teljesítette e az Ex ezt a jogi felszólítást vagy nem és ha igen miről beszéltek vele.

Teljesen szokatlan, hogy az ügyész vár a kihallgatásra beidézettre, és ilyen sokáig.
Normális esetben rendörök viszik be az embert kihallgatásra, ha nem jelenik meg idöre.

Gondoljunk csak bele, hogy amikor Szecsődi Andrea momentumos aktivista „hangosan” hallgatta Magyar Péter interjúját a Fidesz balatonalmádi frakcióülésének közelében, két busznyi rendőr szállt ki rögtön.

Kíváncsi vagyok a végeredményre. Minden média ezzel az exel-foglalkozik, parlamenti képviselőket pedig földre tepernek vagyonörök ha a TV-székházban egy meghallgatásra várnak. Neki a haja sem görbül.
 
Direkt irtam Varga Pétert mert
a Nemzeti Múzeum elött tömörülő tömeg, a riporterek kérdésére azt válaszolta: "Ki az a Magyar Péter?"
Én is csak akkor tudtam öt valahova sorolni amikor megtudtam, hogy az ex.
Rendben!
Én nekem kellett egy éjszaka ezen pontatlanság megértésére de aztán eszembe jutott
Csúfolva Ex Vargáné :) a neve.
Azért az mégiscsak több találó célzást tartalmaz.
Írtam is róla miért nevezhette el úgy a népszáj.
A nadrágot a nő hordhatta.Amúgy is férfias nő.
Vargáné találóbb.
 
Utoljára módosítva:
Minden média ezzel az exel-foglalkozik, parlamenti képviselőket pedig földre tepernek vagyonörök ha a TV-székházban egy meghallgatásra várnak. Neki a haja sem görbül.
Azért mert az nagyobb durranás(Magyar Péter eset)
A Tv székház már lassan csak téged érdekel.
Abban semmi sincs ami a Fideszre szokatlan vagy veszélyes lenne.
Ebből én azt látom, neked Ernő nem igen van hangsúly meglátásod.
(igazán lényeges vagy kicsit fontos)
Az ügyek hangsúlyossága nem azon függ, te miként érzed jogtalannak.
Sokkal de sokkal nagyobb az érdeklődés és a tétje is Magyar Péter féle jelenségnek.
A várakozás benned is ott van.
De még nem tudjuk hová is tegyük.
Most épp zsigerből gyanúsítod.
Ez is benne van.
De már nekem tisztul a kép.
Ez nem Fidesz megbízott!!
Hogy csoda politikus-e? még nem látható.
Illetve én előzetesen azt mondtam Nem nem az.(sőt)
De összefüggéseiben nézve:

Pedofil ügy
-Nők lemondatása-Orbán bujkálása-influenszer sokaság.-Magyar lázadása-
-Andrássy út-ki tudott vinni 50-60 ezres tömeget-A nép hite- a megfelelő időben-való aktivizálódása magyarnak.....
És nem utolsó sorban az apátiából fellázadt ország!!!!!!!!!
A dominó megbillenése olyan mértékűvé vált.(hiába a nők lemondatása)
Hogy nem faldologról van szó ezt mutatja nekem.
Ez a Magyar Péter jelenség valóban veszélyesebb annál hogy sima duplafedelű Fidesz trükkről beszélhessünk.
De ez csak egy összefüggéseiben nézett sor történést mutattam be.
Még várok hogy nehogy alul vagy túl értékeljem.
 
Utoljára módosítva:
Eleg sok embert osszerantott Magyar Peter
Csatolás megtekintése 1987988
kiszámolták: Orbánon kb. 25 ezren lehettek, Magyaron 35 ezren, Karácsonyon 15 ezren. A YT-n fenn van egy video, amely körpanorámás, azon látható, milyen sokan mentek el. Az interjúk alapján balosok, jobbosok, kiábrándultak, bizakodók egyaránt. Abban szerintem igaza van, hogy ha sikerül mozgósítania, a következő választásra lehet harmadik erő, akivel a FIDESZ-nek vagy az ellenzéknek - utóbbi valószínűbb, hogy megint bukik - muszáj lesz megegyeznie. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Sok minden múlik azon is, hogy ősszel Trump nyer-e. Mármint Orbán szempontjából. Azt is érdemes megnézni, hányan tekintették meg a MP.-es anyagokat a YT-n. MZP-nek nem sikerült ilyen nézettséget elérni, emlékeim szerint, legalábbis ilyen rövid idő alatt nem. De én kétkedő vagyok.
 
Azért mert az nagyobb durranás(Magyar Péter eset)
A Tv székház már lassan csak téged érdekel.
Abban semmi sincs ami a Fideszre szokatlan vagy veszélyes lenne.
Ebből én azt látom, neked Ernő nem igen van hangsúly meglátásod.
(igazán lényeges vagy kicsit fontos)
Az ügyek hangsúlyossága nem azon függ, te miként érzed jogtalannak.
Sokkal de sokkal nagyobb az érdeklődés és a tétje is Magyar Péter féle jelenségnek.
A várakozás benned is ott van.
De még nem tudjuk hová is tegyük.
Most épp zsigerből gyanúsítod.
Ez is benne van.
De már nekem tisztul a kép.
Ez nem Fidesz megbízott!!
Hogy csoda politikus-e? még nem látható.
Illetve én előzetesen azt mondtam Nem nem az.(sőt)
De összefüggéseiben nézve:

Pedofil ügy
-Nők lemondatása-Orbán bujkálása-influenszer sokaság.-Magyar lázadása-
-Andrássy út-ki tudott vinni 50-100 ezres tömeget-A nép hite- a megfelelő időben-való aktivizálódása magyarnak.....
És nem utolsó sorban az apátiából fellázadt ország!!!!!!!!!
A dominó megbillenése olyan mértékűvé vált.(hiába a nők lemondatása)
Hogy nem faldologról van szó ezt mutatja nekem.
Ez a Magyar Péter jelenség valóban veszélyesebb annál hogy sima duplafedelű Fidesz trükkről beszélhessünk.
De ez csak egy összefüggéseiben nézett sor történést mutattam be.
Még várok hogy nehogy alul vagy túl értékeljem.

kedves enigmat, ugy látom elbeszélünk egymás mellett.

A közmédia visszaszerzésének a jelentősége egy cseppet sem vesztett a fontosságából, továbbra is a rendszerváltás előfeltétele!

Igen, vagy 2 millióan nézték meg a jólöltözött, drága órát hordó fiatalember "vallomását" de mit gondolsz hányan látták volna ha a közmédiában lépet volna fel?

A Fidesz a közmédián keresztül naponta több embert ér el mint az összes ellenzéki You Tube, vagy Facebook csatorna egy hosszabb idö alatt!

És mindezt az összes magyar pénzéből, sót én is nyögőm mert a kormány ellopja az EU-s támogatásokat!!!
A Múzeum elött azért voltak sokan mert a kormány a te és más ellenzéki pénzén, buszokkal, Fidesz-eseket kocsikáztatott vidékről, Orbánt éljenezni.
Lengyelországból most nem jöttek hódolók, hogy miért az közismert.

Mit gondolsz, miből kupálódott ki a legény ilyen "Siki-Miki" módjára?
Abból, hogy 15 éven keresztül egy bűn-szervezetnek asszisztált, annak része volt!
Aztán most, hogy elvesztette a privilégiumait higgyük el neki, hogy megtért?
Kiáll az utcára és felkiáltja magát miniszterelnöknek?

Természetesen meg kell hallgatni amit mond, mert ezzel csak megerősíti azt amit az ellenzék már évek ota felderített.

Nagyon érdekes, hogy a fiu
- Orbán nevét egyszer sem vette a szájára, pedig köztudott, hogy nélküle nem történhet az országban semmi.
- Már vagy 8 éve rendeletekkel uralkodik, különleges állapotokra hivatkozva

Az is érdekes, hogy Magyarországot megszánta a "7 gyerekes, keresztény, anya", az EU Komisszió Elnöke
és vagy 10 milliárd Euró hozzáférést biztosított a korrupt orbán-rendszernek, ami miatt most feljelentette öt az Europai Parlament

Az EU a pénzekhez való hozzáférést feltételekhez kötötte, amiket a magyar kormány, húzva, halasztva, ugy ahogy teljesítette. Papíron!
Kapott is belölle valamit, előlegbe, feltételekhez kötve és vár a módosított törvények alkalmazására!

Nagyon, ugy néz ki, hogy a Fidesz-intern botrány, amit a fiú mint valami szenzációt, nyíltan kibeszél egy ilyen, "bűnbánatot" álcázni akaró jelenet.

Ha Orbán komolyan venné a jogállamisággal akkor ezt a fiut a saját vallomása miatt (meg a megvádoltokat, NER-t) biróság elé kéne állitania.
De látjuk, hogy 10 nap nem volt erre elég, "telefonálgatott a fiu az ügyészséggel" és elmondta ha ráér majd elmegy a kihallgatásra.

Ez az egész egy blöff, addig amig a nyitott kérdésekre nem kapunk választ!
 
kiszámolták: Orbánon kb. 25 ezren lehettek, Magyaron 35 ezren, Karácsonyon 15 ezren. A YT-n fenn van egy video, amely körpanorámás, azon látható, milyen sokan mentek el. Az interjúk alapján balosok, jobbosok, kiábrándultak, bizakodók egyaránt. Abban szerintem igaza van, hogy ha sikerül mozgósítania, a következő választásra lehet harmadik erő, akivel a FIDESZ-nek vagy az ellenzéknek - utóbbi valószínűbb, hogy megint bukik - muszáj lesz megegyeznie. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Sok minden múlik azon is, hogy ősszel Trump nyer-e. Mármint Orbán szempontjából. Azt is érdemes megnézni, hányan tekintették meg a MP.-es anyagokat a YT-n. MZP-nek nem sikerült ilyen nézettséget elérni, emlékeim szerint, legalábbis ilyen rövid idő alatt nem. De én kétkedő vagyok.
Az bizony elgondolkodtató, hogy a kis "focistafeleség" M1, Kossuth Rádió és társai nélkül is mekkora tömeget tudott mozgósítani.
 
Az bizony elgondolkodtató, hogy a kis "focistafeleség" M1, Kossuth Rádió és társai nélkül is mekkora tömeget tudott mozgósítani.
De ne csúfoljuk.
Még ha macsósabb is a volt párja.
Attól még lehet gerinces és kitartó.
Most reményt ad sok embernek.
Mint taktikus politikus még mindig nem körvonalazódik bennem.
Mutasson tovább erélyt és célt.(érjen többet mint MZP)
És módszert találjon ki miként lehet továbbra is kihozni az apátiából az országot.
 
mekkora tömeget tudott mozgósítani.
Ez nem miatta van kizárólag ez azért van mert egy folyamat része olvasd itt:
#44
A folyamatban Magyar Péter Andrássy útija a 6.-7. történés.
folyamatában nézve:

Pedofil ügy
-Nők lemondatása-Orbán bujkálása-influenszer sokaság.-Magyar lázadása-
-Andrássy út-ki tudott vinni 50-60 ezres tömeget-A nép hite- a megfelelő időben-való aktivizálódása magyarnak.....
És nem utolsó sorban az apátiából fellázadt ország!!!!!!!!!
Megfelelő idő a forradalom klasszikus leírása szerint.:Az alkalmas pillanat
Még valamit írt: a társadalmi változásokat akarja a nép.

A társadalmi fejlődés politikai feltétele
Az első ilyen politikai feltétel a diktatórikus uralomgyakorlás
stb
 
Utoljára módosítva:
Az bizony elgondolkodtató, hogy a kis "focistafeleség" M1, Kossuth Rádió és társai nélkül is mekkora tömeget tudott mozgósítani.
Kedves CasaLoma, Orbán márciusi beszédét egy nap legalább 4-szer lenyomták az M1-en, tehát a Partizán YouTube csatornájának a nézettsége ehhez képest Penatus.

Sokan valami nagy leleplezésre vagy ágyjelenetek kibeszélésére vártak, egyik sem következett be.
Amit mondott a NER-röl azt már mindenki tudta. Kérlek legyél óvatos ne bukjál rá erre a félrevezetésre.

Parlamenti választások 2 év múlva lesznek, de ö már most megígérte, hogy mit fog tenni miniszterelnöként. :)

Nyilvánvaló, hogy ö és az ex-asszony az EP-be akar bejutni, hogy ott Orbán megbízásból bomlasszon.

Lehet, hogy tévedek de kérlek adjunk neki lehetőséget, arra, hogy igazolja szakított a here élettel, mégis 15 év bűnszövetkezeti tagság nem maradhat büntetlenül.
Hogy hamis a fiu mutatja, hogy az államügyészség még meg sem hallgatta, mert "nem ért rá"
Bezzeg, az Orbáncsaládot eskető és gyerekeit keresztelő Iványi Gábor és sok másra rögtön rácsapott hamis vádakkal.
Hadházy Ákost parlamenti képviselőt, dudálás miatt több hónapos közmunkára itélte a kormány-ügyészsége.
 
Nyilvánvaló, hogy ö és az ex-asszony az EP-be akar bejutni, hogy ott Orbán megbízásból bomlasszon.
Melléfogsz erős rendszer gyűlöletedben.
Magyar Péter nem biztos hogy indul.
De főleg nem őt jelölik hanem Varga Juditot.
És nem is indulhatna Magyar Péter saját pártjában mert ahhoz elkésett.
Ha hamarább már bejegyeztek egy pártot.
Ebben az esetben
Ekkor viszont jobb politikus mint látszik.
Hallgasd meg:
 
Utoljára módosítva:
Nyilvánvaló, hogy ö és az ex-asszony az EP-be akar bejutni, hogy ott Orbán megbízásból bomlasszon.
Semmi se nyilvánvaló
De annyit teszek hozzá
Ha indulni akarna nem önálló saját pártból tehetné
185 jogerősen bejegyzett párt szerepelt, ők mind el is indulhatnak a június 9-i EP-választáson – tette közzé az MTI az Országos Bírósági Hivatal közlésére hivatkozva.
 
Magyar Péter ügyében?
Ott én is. De lassan tisztul csak a kép.
A népben a vágy meg van.
És valóban új erőre vár.
De ez veszélyes is.
Bizonyítson.
Ha nem ő, akkor lesz egy következő. A nép nem csak a pesti liberálisokból és a mucsaröcsögei M1-en szocializálódott népességből áll, a kettő között van egy igen jelentős létszámú réteg, aki éppúgy elutasítja a rohadt narancsot, mint a savanyú szőlőt.
 
Ha nem ő, akkor lesz egy következő. A nép nem csak a pesti liberálisokból és a mucsaröcsögei M1-en szocializálódott népességből áll, a kettő között van egy igen jelentős létszámú réteg, aki éppúgy elutasítja a rohadt narancsot, mint a savanyú szőlőt.
Vajon miért sértegeted a lakosság egy részét?
 
Vajon miért sértegeted a lakosság egy részét?
Szerintem nem sérteget hanem rávilágít (vagy legalább is próbál) arra hogy óriási különbség van az információhoz jutás módjából.
Igenis van egy réteg ami a legkönnyebben és legérthetőbben megfogalmazott üzenetekből ért. Mert nincs meg az alap .
Ez nem sértés hanem tény.
 
Melléfogsz erős rendszer gyűlöletedben.
Magyar Péter nem biztos hogy indul.
De főleg nem őt jelölik hanem Varga Juditot.
És nem is indulhatna Magyar Péter saját pártjában mert ahhoz elkésett.
Ha hamarább már bejegyeztek egy pártot.
Ebben az esetben
Ekkor viszont jobb politikus mint látszik.
Hallgasd meg:


Magyarországon ugy látom évszázadok ota igény van a személyi kultuszra.
MP-t nem lehet az orbán-rendszertől független tárgyalni, hiszen ö és a felesége 15 éven keresztül szolgálta ezt a bűnszövetkezetet.

Hogy egy bűnszövetkezetről van szó az nemcsak az én megítélésem, ezt MP is egyértelműen kimondja.
Nemcsak, hogy kimondja, hanem be is vallja, hogy papírokat írogatott alá, tanácskozásokon vett részt ahol öt megkérdezték és helyeselgettet a nép kifosztásának érdekében.

Nem egy buta emberről van szó, akit 15 éven keresztül meglehetett vezetni az akarata ellenére és csak most a kegyvesztés után ébred fel, hogy kiket szolgált?
Ez a fickó egy hidegvérű karrierista a szememben, ami nem előítélet hanem az eddig látottakból levont következtetés.
Azt sem tartom kizártnak söt túl valoszinü, hogy a két nö után- akik már a nemük miatt is idegen testek voltak a kormányban - ez a szépfiú kapta a "Bauernpfer" szerepet.

A volt feleség hamar vigasztalódott az MP.-vel szemben, minden tekintetben XXL-méretű - riválissal.
Nem hiszem, hogy az ex, Judit, miután azt üzente Brüsszelnek, hogy "Maguknak nem osztott senki lapot", az ellenzék körében otthonra találna.

A magát "messiásnak" bekonferáló fiu, a választási győzelem után akarja a demokratikus rendet visszaállítani, ez egy félrevezetni akarás.
Az első nyilvános fellépése a fiúnak belekerült minimum 20 millió forintjába amit valoszinü a saját zsebéből, vagy Stasi segítséggel fedezett.
Orbánnak sokkal de sokkal több közpénz áll a rendelkezésére, egy sokkal jobban kiépített hálózattal rendelkezik mint az össz-ellenzék.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,278
Üzenet
4,829,045
Tagok
617,088
Legújabb tagunk
Diego94
Oldal tetejére