Megvette szupermenő sportautóját, 10 perc múlva már el is kobozták tőle a rendőrök

Tíz perc. Mindössze ennyi ideig élvezhette egy kanadai férfi méregdrága játékszerét, egy különleges McLaren sportautót, miután átvette azt a szalontól. Ugyanis alig gurult ki vele az utcára, a rendőrök máris lekapcsolták gyorshajtásért – jelentette a helyi sajtó.

A Vancouver közelében található Coquitlam városában élő férfit az egész Kanadát átszelő egyes számú autópályán állították meg a rendőrök, mi másért, mint gyorshajtásért. A 39 éves férfi a rendőrség közlése szerint 161 kilométer per órás sebességgel haladt egy olyan szakaszon, ahol 90 kilométer per órás sebességkorlátozás van érvényben – közölte a CTV kanadai televízió.

Miután megállították, a férfi a rendőröknek elárulta, hogy mindössze tíz perccel korábban hozta el a járművet a kereskedésből. Az autót a rendőrök szállították el a helyszínről, és hét napra lefoglalták. A sofőrre emellett 368 kanadai dolláros (80 ezer forint) pénzbüntetést róttak ki.

Az autó egyébként egészen pontosan egy nagyjából 60 millió forintba kerülő McLaren 600LT volt. A Top Gear brit autós magazin oldalán található leírás szerint a gép 2,9 másodperc alatt van százon, és mindössze 8,2 másodpercre van szüksége a kétszáz kilométer per órás sebesség elérésére. A végsebessége pedig 328 kilométer per óra.


mclaren-e1561701761649-1024x577.jpg
 
Ehhez persze nem kell McLaren sportautó... mondjuk az életkoron kicsit meglepődtem, mert nem ez lehetett az első gyorshajtása, de hát az úriember iskolázódásának idejében ezek szerint még Vancouverben nem terjedt el a homloklebeny-tréning...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Vörös Klára wrote on Ancsapancsa's profile.
Kedves Ancsapancsa!
És ezeket a Kis Éva könyveket eladod, vagy fel tudnád tölteni?? Egyik topicban olvastam, hogy az írónő újra kiadja bővített formában, es el is küldi annak, aki kéri. Ezèrt érdekelt volna a címe, hogy hova lehetne írni neki.
De nagyon köszi a válaszodat!!
Minta Mordaly wrote on Bubus13's profile.
Nagyon tetszik
vajdakati wrote on Judit mama's profile.
Valahol fent van a minta, de most nem találom ezért inkább átküldöm!
Kőházi-Kis Margit wrote on edinalokkos's profile.
Kedves Edina! Ne haragudj, ha zavarlak Kőházi-Kis Margit tanító vagyok. Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni a Számolás 3 Tálas Józsefné könyvet. Sni
-s diákomnak kéne. Nagyon keresem még a Számtól számig sorozat 3. és 4. kötetét. Címem: [email protected]
Hálás köszönettel: Margitka
P.Sandor wrote on Melitta's profile.
Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
Elöre is köszi

Statisztikák

Témák
36,313
Üzenet
4,369,988
Tagok
588,707
Legújabb tagunk
Exner Róbert
Oldal tetejére