Minimalac - van valakinek?

shrulez

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

szeretnék olyan emberekkel beszélgetni, akiknek van otthon, vagy ismernek olyant, akinek van minidisznója. Ez jóval kisebb, mint az "eredeti" nagy disznó, és nem megenni szokták, hanem házikedvenc.
Imádom a malacokat, és egyzer szeretném, ha nekem is lenne ilyen!
 

dorceeka

Állandó Tag
Állandó Tag
énis szeretnék malackát:(egyik ekdvenc állatom:)
párom is így hív(mazsola) tudjátoka a amlac a futrinka utcából anno:D
am tudtátok hogy egy kifejlett malac egy 3 éves gyerek értelmi szintjével rendelkezik?olyan minhta a hugomat enném meg:(a filmesek szerint a legkönyebben idomítható állat am.
 

sbevi

Állandó Tag
Állandó Tag
A minimalacot a lakásban tartják és pórázon viszik sétálni mint egy kutyust? Érdekes látvány lenne az biztos! Vajon szobatiszta és röfög ha ki kell mennie? :o)
 

hontalan

Állandó Tag
Állandó Tag
A lányom talán 4 éves volt, amikor találkotzunk a sétálóutcában egy hölggyel, aki éppen a malackájával sétálgatott.Vicces látvány volt. Állítása szerint
szobatiszta és vegetáriánus.:) A Spárba nem mehetett be malaccal,habár
csak a kutyákkal belépni tábla volt kint.:)
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem nem kéne malac, de van 2 ékszerteknösöm, igaz azok nem röfögnek, és nem lehet sétáltatni, de kézböl lehet etetni és nagyon értelmesek. Jobb mint egy malac.
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Maradok a tengerimalac mellett, de ha van valaki aki reszletesen beszamol milyen az elete egy minimalac mellett szivesen fogom venni ;)
Nekem a legfurbb malacom ami volt, az diszno volt inkabb , sundiszno !!!!
 

marta49

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem is hallottam még mini malacról,az talán olyan mint egy nagy malac,csak pici? Melyik országban van ilyen malacka?Nálunk itt Magyarországon, én még senkitől nem hallottam.Ha valaki tényleg tud ilyet,irjon!
 

Tyna

Állandó Tag
Állandó Tag
már egy helyen be is mutattam őket.
3 van(mnd 3 fiú)imádom őket, a neveik:Krumpli(ebből lett Potátó, ebből meg Poti),Tégla,és Dió,alias Babaja.
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Tevedsz, tengerimalacaim nekem is vannak a Zsuzsa es a Pufff
A minmalac olyan mint a malac csak kicsi marad ( mint Babe mikor aproka volt)
;)
 

dormuska

Állandó Tag
Állandó Tag
A munkahelyem közelében, a parkban gyakran sétáltattak egy malackát, amiből nagy malacka lett. Törpe malacként kapták és nagy csüngőhasú disznó:) lett belőle. Végül levitték vidékre. Nagyon helyes volt, együtt sétáltatták egy yorkshir terrierrel. Imádta mindkettő a babapiskótát:)
 
Sziasztok. Itt tényleg nem sokan ismeritek a minimalacot. Nekem van egy lány malackám most egy éves múlt. Szóval a minimalac kb20-30 kiló a felnőtt súlya. De mivel elég tömör a teste nem sokkal nagyobb mint egy spániel. Csak szélesebb a teste. Én kertes házban tartom, de bent a házban. Macska alomba jár wc.-zni ha nincs otthon senki hogy kiengedje a kertbe, ha otthon vagyunk visít ha ki kell mennie. A macskákat nagyon szereti, a kutyákat néha megtámadja:) Én póráz nélkül viszem sétálni minden nap. Néha tök csendben van, néha egész nap röfög. Amikor ivarzik tök idegesítő, mert irtó magas hangon sikít, meg csipog mint egy madár. de ez csak 3 nap havonta.:) Ha valakit tényleg érdekel küldök képet. És amugy nem büdös egyaltalán, nem hoz be koszt kinntről mert patája van. És irtó okos. ül fekszik ballábhoz igazodj térdelés, térdelésbe lopakodás, forog, hop fel, szlalom, gyere ide:D,marad, ezeket mind tudja első szóra. És sokkal könyebb megtanítani mint egy kutyát.
 

A29

Új tag
Én két éve vettem két amerikai törpemalacot.Van nekem vietnámi csüngőshasú is,de meg kell mondjam,hogy az én amerikaim nem sokkal kisebb,mint a vietnámi.Azt hittem,hogy majd vihetem sétálni,mert tényleg nem lesz nagyobb,mint egy spániel,de nem,mit mondjak egy közepes méretű kutyához hasonlít,lehet nem több 25 kg-nál,de én nem ilyenre gondoltam.Szeretem őket így is.Malac rajongó vagyok.A tv-ben mostanában volt róluk szó,lakásban tartották őket,de azok sem voltak kisebbek az enyémeimnél.Te hol szerezted be a minimalacot Dezideráta?Nagyon szeretnék egy igazi törpét,amúgy nagyon okosak,imádnivalók.
 
A29, az én malacom olyan mint amelyik a tvben volt:) a kisebbik, mert 2 féle volt. És én tudom vinni sétálni is, sőt ha olyan van fel tudom emelni bárhol és vinni ölbe bár nem túl sokáig mert azért nehéz:p És szerintem ennél kisebbet csak külföldön lehet venni, de én nagyon sokat jártam utána, és a youtubon van egy csomo video a teacup minimalacról, de a honlaponjukon van csomo kép, és az anya malac akkora kb. mint az enyém... szóval nem tudom létezik-e annyira pici malac. Az vietnáminál jóval kisebb az enyém.
 
Jó akkor megkaptad.:D Ha tudsz te is küldj nekem képeket mind a 3 malackáról. Az email cimem amiről küldtem. Kiváncsi vagyok. És te hol tartod őket? Bent, kint? És miért nem tudod sétálni vinni?
 
Persze hogy szobatiszta! De én nem javasolnám hogy "konyhamalacnak" vegyen valaki... mert annyira könnyen elhízik, hogy akár bele is halhat a sok zabálásba... vagy beteg lesz, és lehet rá költeni az orvosi költségeket. Szóval csak ésszel, sok mozgás, kevés kaja:) főleg magvak, búza, árpa, korpa... mert neki se jó ha dagadt, meg a gazdájának se. Amúgy tarthatnál pitbullt is meg malacot is. jó cimbik lennének:D
 

Bubuman

Állandó Tag
Állandó Tag
én nem ismerek, de nagyon bírnám én is, ha lenne. Azt mondják, hogy nagyon okos és szobatiszta. :)
Még a második háziállat ami kéne, az a görény, azok si nagyon aranyosak. :)
 

Tomadav

Állandó Tag
Állandó Tag
Szaisztok! A hétvégén fogtam egy vadmalackát (puszta kézzel, jobban bírtam tüdővel:)), ha tudom, hogy kicsi malacot keres valaki, akkor neked adom. :)
 
Oldal tetejére