Hírek Orbán Viktor aranyfotelben: Türkmenisztán végre megadta a kellő tiszteletet népünk miniszterelnökének

A dekadens nyugat odáig süllyedt, hogy sokszor nyílt kritikával illeti az örökös magyar miniszterelnök személyét és döntéseit. Ilyen Türkmenisztánban nem fordulhat elő: a posztszovjet államban a Türkmén Kommunista Párt első titkára vette át a hatalmat az 1989-es sajnálatos események után, hogy az utána fogorvosára szálljon.

Gurbanguli Berdimuhamedov mindenkinek magadta a tiszteletet, olyannyira, hogy a lovának is szobrot állíttatott, és a hálás türkmén nép úgy döntött, hogy a Nagy Elnök utódja a fia, Szerdar Berdimuhamedov legyen.


Ha valakinek kétségei lennének, milyen túlcsorduló szeretet övezi az új elnököt, az tekintse meg ezt az aratási ünnepséget, amelyet egy plakátról követ az elnök mindent látó tekintete:

Ugyanebben a híradóban az aratással nagyjából megegyező fontosságot tulajdonítottak a Türk Tanács legfrissebb tagja, a baráti magyar nép vezetője érkezésének. Orbán Viktor fehér járművét és az azt körülölelő konvojt tök üres utcák fogadták Aşgabatban.

A minden részletre kiterjedő tudósításban van főhajtás a nemzeti költő visszafogottságában is megindító, plafonig érő aranyszobra előtt, majd katonai tiszteletadás az elvtársaknak.

A két baráti nép Elsőszámú Vezetői a kölcsönös tisztelet és alázat hangján társalogtak az aranyfotelekben, az aranyasztal két oldalán.

A magyar küldöttség szépen helyt állt, de a kellő szerénységgel be kell vallanunk, hogy az Elsőszámú Vezetők beszédei alatti jegyzetelés terhét a magyar miniszterek félvállról vették. Vegyenek példát Miniszterelnök Úrról!

Ezek után következtek a nagy horderejű megállapodások aláírási ceremóniái. Örömmel jelentem, hogy a véget nem érő szignózások közben nagyon ügyesen tapsoltak a magyar küldöttség tagjai, igazán nem lehet rájuk panasz - bár ez is olyasmi, amiben sokat tanulhatunk még türk testvéreinktől.

Ezek után Miniszterelnök úr koszorúzást tekintett meg, majd a barátság facsemetéjét ültette el és öntözte meg egy aranykannával, kifejezve a béketábor reményét, hogy szorgos népeink együtt elérik céljukat.

A tartalmas napot további tapsolás, impozáns gyümölcstálak, kultúrprogram és jóságos integetés fémjelezte.

Urfi Péter

1686449234794.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,280
Üzenet
4,829,762
Tagok
617,117
Legújabb tagunk
Maja07
Oldal tetejére