Hírek Részegen vezetett, őrizetbe vették az amerikai demokrata házelnök 82 éves férjét

Óvadék ellenében kiengedték.

Ittas vezetés gyanújával letartóztatták Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnökének férjét Kaliforniában – írja a BBC. Paul Pelosit azután vették őrizetbe a hatóságok, hogy Porsche típusú autójával egy másik járművel karambolozott. Senki sem sérült meg és a vétlen autó vezetőjével szemben nem alkalmaztak kényszerintézkedést.

A 82 éves Paul Pelosi ellen két bűncselekmény miatt emeltek vádat, az óvadékot kétezer dollárban állapították meg. A hivatalos nyilvántartás szerint jelenleg nincs őrizetben - vagyis letehették érte a szükséges pénzt, így már szabadlábon van.

A kaliforniai törvények szerint a járművezetők nem vezethetnek járművet, ha véralkoholszintjük meghaladja a 0,08 százalékot. A hatóságok azt nem közölték, milyen szinten volt ittas. Felesége épp a Brown Egyetemen tartott beszédet, amikor a baleset történt. Szóvivője útján azonban annyit üzent, hogy magánügyről van szó, amit nem kíván kommentálni.

1653970474504.png
 
82 évesen lehet, hogy nem erős autó kéne vezetni, mert józanul sincsenek már reflexei ehhez, lefogadom.
...hát igen. Minden nyolcvan feletti vezető meg van győződve képességeiről. Ez a hit pár éve egyik ismerősöm életébe került. Azt hitte, még messze van a másik és kiment a stopról.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

clownpepito wrote on Melitta's profile.
Mellita! Már bocsánat, de az nem éppen demokratikus, hogy ez a szánalmas figura nyilvánosan piszkál, aztán ha válaszolok, akkor csak az én hozzászólásomat törlöd. A te értékrendszered szerint ez okés? Mert ha igen, akkor nem vagy jobb ennél az egyértelműen kötözködésre vágyó alaknál.
Kicsicsillag95 wrote on Ajuda67's profile.
Szia, engem az érdekelne, hogy Thea Harrison könyveinek fordítását folytatni fogod? Nagyon szeretem a könyveit :) Köszi!
Kicsicsillag95 wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a fordítást :)

Statisztikák

Témák
37,621
Üzenet
4,672,658
Tagok
607,472
Legújabb tagunk
LGZsuzsi
Oldal tetejére