Hírek Több gyerek életét vesztette Kanadában, amikor egy busz egy napközi épületének hajtott

Két gyermek életét vesztette, hat másik pedig megsérült szerdán reggel a kanadai Montréal Laval nevű elővárosban, ahol egy busz hajtott a helyi napközi épületének – közölte a kanadai rendőrség szóvivője.

Az 51 éves buszsofőrt gondatlan vezetés és emberölés vádjával őrizetbe vették. A sérült gyerekeket kórházba szállították, de egyikük sincs életveszélyes állapotban. Stéphane Boyer lavali polgármester szerint a férfi tíz éve az önkormányzati tömegközlekedési vállalat alkalmazottja, és nem volt eddig balesete.

Van egy olyan elmélet, hogy ez egy szándékos cselekedet volt, de ezt még a vizsgálatnak meg kell erősítenie
– mondta Boyer. Szemtanúk beszámolói szerint a sofőrt három szülőnek sikerült legyűrnie, miután kiszállt a buszból, meztelenre vetkőzött és ordibálni kezdett. Mindazonáltal a szerencsétlenség körülményei egyelőre nem ismertek, s az áldozatul esett gyerekek életkorát sem tették közzé.

A helyi sajtó tudomása szerint mintegy nyolcvan – ötévesnél fiatalabb – gyerek jár a napközibe. Justin Trudeau miniszterelnök és Francois Legault, Québec tartományi kormányának vezetője részvétét fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

1675907080433.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Azonnal kérem a Skorpió Vumen könyvsorozat törlését az oldalról! Szerzői jogsértés! Vegyétek le, de gyorsan és kérem a listát azokról akik feltöltötték és letöltötték. Amellett, hogy lopás ez a könyv nem jelent meg ekönyvként. Nem véletlenül! A tiszteletlenség felsőfoka ez. Én ebből élek.... De ha a kenyeremet lopják annak nagyon nem örülök! Azonnal levenni!
Kicsicsillag95 wrote on Ajuda67's profile.
Szia, engem az érdekelne, hogy Thea Harrison könyveinek fordítását folytatni fogod? Nagyon szeretem a könyveit :) Köszi!
Kicsicsillag95 wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a fordítást :)

Statisztikák

Témák
37,625
Üzenet
4,673,681
Tagok
607,503
Legújabb tagunk
Teri néni
Oldal tetejére