Hírek Varga: abszurd, hogy napi 6 milliót fizessünk Brüsszelnek, jön Hahn biztos

Junius első felében érkezik az Európai Bizottság (EB) költségvetési biztosa Varga Mihály meghívására, Johannes Hahn a saját szemével nézi meg a déli határkerítést.


Pénteken számoltunk be róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknél, illetve a kormánynál kiverte a biztosítékot:
Vérlázítónak nevezte az Európai Bíróság döntését, miszerint Magyarországnak napi 6 millió forintot kell befizetnie Brüsszelnek, amiért nem hajlandó migránsokat befogadni. “Brüsszelből hátba lövik Magyarországot” - fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.
Varga Mihály pénzügyminiszter még tavaly decemberben írta ki a Facebookon, hogy “Magyarország 2015 óta 1 millió illegális határátlépést hiusított meg az ország déli, schengeni határszakaszán. A migrációs nyomás egyre növekszik, csak az idei évben már 100 ezer illegális migránssal szemben intézkedtek a magyar határőrök.

Mindez egyre nagyobb terhet ró a nemzeti költségvetésre is: miközben a migránsválság kitörése óta több mint 1,6 milliárd eurót fordítottunk határvédelemre, az uniós hozzájárulás mértéke e költségekhez alig haladja meg az 1 százalékot - posztolta Varga Mihály tavaly és arra kérte Johannes Hahnt, az Ursula von der Leyen által vezetett Európai Bizottság (EB) költségvetési biztosát:
Tegye meg a bemutatott finanszírozási aránytalanságok felszámolásához szükséges lépéseket.
Most az Index Varga Mihály nyilatkpzata alapján azt írja: Johannes Hahn uniós biztos a saját szemével nézi meg a kerítést. „Kezd kínos lenni Brüsszelben is, hogy Magyarország saját pénzből finanszírozza a közös uniós határ védelmét” - fogalmazott.
A pénzügyminiszter szavaiból az derül ki, hogy még június első felében számítani lehet Hahn biztos látogatására a déli határhoz.

“A magyar álláspont világos: abszurd és képtelenség, hogy napi 6 millió forinttal büntessék hazánkat azért, mert védjük Európát, és nem fogadunk be migránsokat. Épp ellenkezőleg: büntetés helyett igazságos és arányos hozzájárulást várunk a határvédelmi költségekhez, a tárgyaláson is ezt fogom képviselni” - nyilatkozta az Indexnek Varga Mihály.


1716834249713.jpeg
 
Szerintem ha az idealista nyavalygást letépjük ami körül övezi
És német jogi látásmódját is.
Marad a józan ész.
És ne kezdjenek már rajta ismét nyavalyogni.
Amit írsz igaz, nem látható mindig, mikor lett a menekülőből számító.
Nem állítottál te semmi botrányost.
Épp csak ébredés után még nem itták meg a kávéjukat akik körbekenik nyúlós ideákkal.
Még kell nekik 2-év mire látni kezdenek.
És nem jogi státuszon áll, hogy menekülő még vagy már csak vándor.
Nem az EU jogi státuszról beszéltél.
Hanem a valóságról (döntéseinek lassúsága és napi helyzethez nem illeszkedése miatt életszérűtlen lemaradt gyurma)
Kell még azon dolgozniuk hogy a régen megváltozott világhoz igazodó legyen.

A probléma a magyar kormánnyal az, hogy rasszista, nacionalista alapon közelíti meg a kérdést nem az individuum oldaláról.

Egy újszülött gyereknél sem tudod megállapítani, hogy milyen életpályát fog befutni,
amit ti "józan paraszti észnek" neveztek az nem más mint diszkriminálás, "kasztok" (fajok) képzése magatokat egy "übermensch" és másokat egy "alacsonyabb rendűség" kategóriájába zárni.

Nehezen tudom Orbánt megkülönböztetni az osztrák-bajuszostól,
ennek az oka a gyűlölet beszédek - "én kimerem mondani" büszkélkedik azzal amit szégyellenie kéne.

Én még nem halottam, hogy Orbán egy "migrációban levőről" valami pozitívot mondott volna és ez becstelenség.

Ne próbáljátok nekünk nyugaton élőknek bemesélni, hogy csak a magyar-migránsok - akikből milliók vannak - tiszteségesek,
azok vízummal és dokumentumokkal felszerelve jöttek nyugatra.

Igen vannak "szemét migránsok" is aki Europából pucoltak el, nemcsak Eichmann és más háborús bűnös, vagy gyilkos,
a második világháború után az összes, közéleti személy, polgármester, miniszter, csendőr lelépett Magyarországról, mert vastagon volt a füle mögött.
A Vatikán adott nekik hamis papírokat, Josef Mengelék-nek, ök nem voltak "illegálisok", ök vízummal mentették az irhájukat.

A magyar kormány az emberek alantas ösztöneire apellálva, gyűlöletet szít idegenek ellen, félelmet kelt a polgárokba, hogy aztán kiadhassa magát a nagy megmentőnek.
Orbán egy Europa és Amerikaellenes, Orosz és Kinai érdekeket szító politikát folytat.
 
Tevedesbe vagy ha az oroszokkal megszorosabb baratsagot csinalnak a fideszesek ,akkor Ausztria es lezarhatja a menekultek elol a hatarait hisz valoszinu mar akkor nem leszunk Eu tagok. Marad a hagyomanyos menekult vonal kuszva maszva ejjel mint az 56 osoknak a menekulesi utvonala.
Ha az Orban testi lelki jo baratsagba van az oroszokkal az nem jelenti azt hogy az Eu tobbi orszaga is rogvest kebelbarat lesz veluk.
Nem biztos, hogy barátság, lehet az zsarolás is, sajnos. Például Orbán apja a székesfehérvári vízmű függetlenített párttitkára volt és munkája során kapcsolatba kerülhetett az ávóval, talán be is szervezték. Márpedig az ávó minden iratából egy másolati példányt átadott az oroszoknak: a mai politikai elit hiába csináltatott iratmegsemmisítést, Putyin mindenről tud, ... a közvéleménytől eltérően!
 
A magyar kormány az emberek alantas ösztöneire apellálva, gyűlöletet szít idegenek ellen, félelmet kelt a polgárokba, hogy aztán kiadhassa magát a nagy megmentőnek.
Igen ezt teszi.De nem csak megmentő akar lenni
Egyszerű politikai eszköz választásnyerésre.
Ezért szeretnénk leváltani mint egy a sok közül ok.
Honnan veszed a szít és az alantas verziót
 
Múlt kedden, amikor az újságok számos cikket szenteltek a firenzei zavargásoknak, a La Repubblicában karikatúra jelent meg: a nyomasztóan hatalmas Afrika meg a kicsi Olaszország sziluettjét ábrázolta, mellettük Firenzének egy pont nem sok, annyi sem jutott. (A képaláírás: Hova kellene több rendőr.)

A Corriere della Sera összefoglalta, milyen klimatikus változások következtek be bolygónkon Krisztus előtt 4000-től napjainkig. Az áttekintésből kitűnt, hogy egy-egy kontinens termékeny vagy meddő periódusai a Föld egész arculatát megváltoztató s a ma közvetlen tapasztalatból vagy történelmi rekonstrukció alapján ismert civilizációkat létrehozó népvándorlásokhoz vezettek.

Manapság az úgynevezett közösségen kívüliek problémáját (eme bájos eufemizmussal, mint már többen rámutattak, a svájciakat vagy a texasi turistákat is illethetnénk), ezt a valamennyi európai országban égető kérdést következetesen úgy kezeljük, mintha bevándorlással volna dolgunk. Bevándorlásról akkor beszélünk, ha valamely túlnépesedett ország állampolgárai százezrével egy másik országba akarnak költözni (például olaszok Ausztráliába). És magától értetődő, hogy a vendéglátó országnak akkor a saját befogadóképessége szerint szabályoznia kell ezt a bevándorlást, ahogy az is magától értetődő, hogy jogosan tartóztatja le vagy utasítja ki az olyan bevándorlókat, akik bűncselekményeket követnek el – elvégre a bűnözőt akkor is le kell tartóztatni, ha az illető helyi állampolgár vagy kemény valutát hozó gazdag turista.

Csakhogy amit ma Európában tapasztalunk, az nem bevándorlás, hanem migráció. Népvándorlás. Persze nem ölt olyan vad és viharos színezetet, amilyen a germán népeknek Itáliát vagy a mai Francia- és Spanyolországot elözönlő inváziója volt, nem olyan heves, mint a hidzsra utáni arab térhódítás, nem olyan lassú, mint a homályos eredetű népeket azóta elsüllyedt földnyelveken át Ázsiából Óceániába és talán még Amerikába is elsodró, bizonytalan folyamatok. Mégis új fejezet nyílt vele bolygónk történetében azok után a civilizációk után, amelyek a valaha nyugat–keleti irányú (és alig ismert) vándorlások, azután a keletről nyugat felé az első ezer évben az Indus forrásvidékétől a Herkules-oszlopokig, majd a további négyszáz évben a Herkules-oszlopoktól Kaliforniáig és a Tűzföldig tartó nagy migrációs folyamatok nyomán jöttek létre.

A mai népvándorlás észrevehetetlen, mert repülőutazás és idegenrendészeti hivataljárás vagy illegális partra szállás formáját ölti, és a mind terméketlenebb, éhező délről észak felé irányul. Bevándorlásnak látszik, pedig népvándorlás: felmérhetetlen jelentőségű történelmi esemény, nem nyargaló hordák idézik elő, amelyeknek a lovai nyomában fű többé nem terem, hanem szerény és tisztelettudó csoportok, mégsem tart el évszázadokig vagy évezredekig, hanem lezajlik egy-két évtized alatt. És mint minden nagy migráció, végül ez is a célországok etnikai átrendeződéséhez, a szokások óhatatlan megváltozásához, feltartóztathatatlan keveredéshez vezet, amelynek eredményeképpen statisztikailag más lesz az ott lakók bőrének, hajának és szemének színe, valahogy úgy, ahogy a maroknyi normannak Szicíliában ma számos szőke és kék szemű leszármazottja van.

A nagy migrációktól, történelmi időkben legalábbis, félni szoktak. Eleinte megpróbálják kivédeni: a római császárok hol ide, hol oda építenek egy-egy vallumot, előreküldik légióikat, hogy a betolakodókat meghódolásra késztessék, később kiegyeznek és szabályozzák a berendezkedésüket, a birodalom valamennyi alattvalójának római polgárjogot adnak, de a vége mégiscsak az, hogy a római romokon létrejönnek azok az úgynevezett félbarbár királyságok, amelyek a mai európai országok, büszkén beszélt mai nyelveink, politikai és társadalmi intézményeink alapjául szolgálnak.

Ha a lombardiai autópályákon utazva olyan jó olasz helységnevekkel találkozunk, mint Usmate vagy Biandrate, már nem is gondolunk rá, hogy ezek longobárd szavak. S hát a Közép-Olaszországban máig oly sok arcon viszontlátható etruszk mosolyok ugyan honnan valók? A népvándorlásnak sosincs vége. Készüljünk szépen az új korszakra, küszöbön az afroeurópai kultúra.

(Umberto Eco, 1990)
 
A Corriere della Sera összefoglalta, milyen klimatikus változások következtek be bolygónkon Krisztus előtt 4000-től napjainkig. Az áttekintésből kitűnt, hogy egy-egy kontinens termékeny vagy meddő periódusai a Föld egész arculatát megváltoztató s a ma közvetlen tapasztalatból vagy történelmi rekonstrukció alapján ismert civilizációkat létrehozó népvándorlásokhoz vezettek.
Ezzel kapcsolatos.
Rekordmeleg van Delhiben, kedden 49,9 fokot mértek, és a radzsasztáni sivatagi perszelő szelek hozta forróság nem csökken. A hőmérséklet kilenc fokkal magasabb a vártnál. Korábban 49,2 fok volt a hőmérsékleti rekord a 30 milliós városban.
néhány városrészben napi kétszeriről egyszerire csökkentették a vízellátást.
 
A probléma a magyar kormánnyal az, hogy rasszista, nacionalista alapon közelíti meg a kérdést nem az individuum oldaláról.

Egy újszülött gyereknél sem tudod megállapítani, hogy milyen életpályát fog befutni,
amit ti "józan paraszti észnek" neveztek az nem más mint diszkriminálás, "kasztok" (fajok) képzése magatokat egy "übermensch" és másokat egy "alacsonyabb rendűség" kategóriájába zárni.

Nehezen tudom Orbánt megkülönböztetni az osztrák-bajuszostól,
ennek az oka a gyűlölet beszédek - "én kimerem mondani" büszkélkedik azzal amit szégyellenie kéne.

Én még nem halottam, hogy Orbán egy "migrációban levőről" valami pozitívot mondott volna és ez becstelenség.

Ne próbáljátok nekünk nyugaton élőknek bemesélni, hogy csak a magyar-migránsok - akikből milliók vannak - tiszteségesek,
azok vízummal és dokumentumokkal felszerelve jöttek nyugatra.

Igen vannak "szemét migránsok" is aki Europából pucoltak el, nemcsak Eichmann és más háborús bűnös, vagy gyilkos,
a második világháború után az összes, közéleti személy, polgármester, miniszter, csendőr lelépett Magyarországról, mert vastagon volt a füle mögött.
A Vatikán adott nekik hamis papírokat, Josef Mengelék-nek, ök nem voltak "illegálisok", ök vízummal mentették az irhájukat.

A magyar kormány az emberek alantas ösztöneire apellálva, gyűlöletet szít idegenek ellen, félelmet kelt a polgárokba, hogy aztán kiadhassa magát a nagy megmentőnek.
Orbán egy Europa és Amerikaellenes, Orosz és Kinai érdekeket szító politikát folytat.
Ha már ennyire gonoszak ezek a magyarok......most olvasom hogy Németországban meg betiltottak egy zeneszámot??
az olasz Gigi D’Agostino 2001-es slágere, a L’amour tojours, amit ma is százmilliók lennének képesek álmukból felébresztve, az éjszaka kellős közepén végigdúdolni.

Az idei Oktoberfesten erre azonban biztosan nem lesz lehetőségük, hiszen a müncheni sörfesztivál szervezői idén nemes egyszerűséggel

betiltották annak lejátszását,
 
Ha már ennyire gonoszak ezek a magyarok......most olvasom hogy Németországban meg betiltottak egy zeneszámot??
az olasz Gigi D’Agostino 2001-es slágere, a L’amour tojours, amit ma is százmilliók lennének képesek álmukból felébresztve, az éjszaka kellős közepén végigdúdolni.

Az idei Oktoberfesten erre azonban biztosan nem lesz lehetőségük, hiszen a müncheni sörfesztivál szervezői idén nemes egyszerűséggel

betiltották annak lejátszását,
Nemes egyszerűséggel? Ez így félrevezető, mert oka van a tiltásnak!

Gigi D'Agostino is reagált az interneten terjedő videókra. Szerinte a dala a szeretetről szól, arról a „csodálatos, nagy intenzív érzésről”, ami összeköti az embereket. A dalt ennek ellenére hónapok óta skandálják náci szólamokkal átköltve.
 
Múlt kedden, amikor az újságok számos cikket szenteltek a firenzei zavargásoknak, a La Repubblicában karikatúra jelent meg: a nyomasztóan hatalmas Afrika meg a kicsi Olaszország sziluettjét ábrázolta, mellettük Firenzének egy pont nem sok, annyi sem jutott. (A képaláírás: Hova kellene több rendőr.)

A Corriere della Sera összefoglalta, milyen klimatikus változások következtek be bolygónkon Krisztus előtt 4000-től napjainkig. Az áttekintésből kitűnt, hogy egy-egy kontinens termékeny vagy meddő periódusai a Föld egész arculatát megváltoztató s a ma közvetlen tapasztalatból vagy történelmi rekonstrukció alapján ismert civilizációkat létrehozó népvándorlásokhoz vezettek.

Manapság az úgynevezett közösségen kívüliek problémáját (eme bájos eufemizmussal, mint már többen rámutattak, a svájciakat vagy a texasi turistákat is illethetnénk), ezt a valamennyi európai országban égető kérdést következetesen úgy kezeljük, mintha bevándorlással volna dolgunk. Bevándorlásról akkor beszélünk, ha valamely túlnépesedett ország állampolgárai százezrével egy másik országba akarnak költözni (például olaszok Ausztráliába). És magától értetődő, hogy a vendéglátó országnak akkor a saját befogadóképessége szerint szabályoznia kell ezt a bevándorlást, ahogy az is magától értetődő, hogy jogosan tartóztatja le vagy utasítja ki az olyan bevándorlókat, akik bűncselekményeket követnek el – elvégre a bűnözőt akkor is le kell tartóztatni, ha az illető helyi állampolgár vagy kemény valutát hozó gazdag turista.

Csakhogy amit ma Európában tapasztalunk, az nem bevándorlás, hanem migráció. Népvándorlás. Persze nem ölt olyan vad és viharos színezetet, amilyen a germán népeknek Itáliát vagy a mai Francia- és Spanyolországot elözönlő inváziója volt, nem olyan heves, mint a hidzsra utáni arab térhódítás, nem olyan lassú, mint a homályos eredetű népeket azóta elsüllyedt földnyelveken át Ázsiából Óceániába és talán még Amerikába is elsodró, bizonytalan folyamatok. Mégis új fejezet nyílt vele bolygónk történetében azok után a civilizációk után, amelyek a valaha nyugat–keleti irányú (és alig ismert) vándorlások, azután a keletről nyugat felé az első ezer évben az Indus forrásvidékétől a Herkules-oszlopokig, majd a további négyszáz évben a Herkules-oszlopoktól Kaliforniáig és a Tűzföldig tartó nagy migrációs folyamatok nyomán jöttek létre.

A mai népvándorlás észrevehetetlen, mert repülőutazás és idegenrendészeti hivataljárás vagy illegális partra szállás formáját ölti, és a mind terméketlenebb, éhező délről észak felé irányul. Bevándorlásnak látszik, pedig népvándorlás: felmérhetetlen jelentőségű történelmi esemény, nem nyargaló hordák idézik elő, amelyeknek a lovai nyomában fű többé nem terem, hanem szerény és tisztelettudó csoportok, mégsem tart el évszázadokig vagy évezredekig, hanem lezajlik egy-két évtized alatt. És mint minden nagy migráció, végül ez is a célországok etnikai átrendeződéséhez, a szokások óhatatlan megváltozásához, feltartóztathatatlan keveredéshez vezet, amelynek eredményeképpen statisztikailag más lesz az ott lakók bőrének, hajának és szemének színe, valahogy úgy, ahogy a maroknyi normannak Szicíliában ma számos szőke és kék szemű leszármazottja van.

A nagy migrációktól, történelmi időkben legalábbis, félni szoktak. Eleinte megpróbálják kivédeni: a római császárok hol ide, hol oda építenek egy-egy vallumot, előreküldik légióikat, hogy a betolakodókat meghódolásra késztessék, később kiegyeznek és szabályozzák a berendezkedésüket, a birodalom valamennyi alattvalójának római polgárjogot adnak, de a vége mégiscsak az, hogy a római romokon létrejönnek azok az úgynevezett félbarbár királyságok, amelyek a mai európai országok, büszkén beszélt mai nyelveink, politikai és társadalmi intézményeink alapjául szolgálnak.

Ha a lombardiai autópályákon utazva olyan jó olasz helységnevekkel találkozunk, mint Usmate vagy Biandrate, már nem is gondolunk rá, hogy ezek longobárd szavak. S hát a Közép-Olaszországban máig oly sok arcon viszontlátható etruszk mosolyok ugyan honnan valók? A népvándorlásnak sosincs vége. Készüljünk szépen az új korszakra, küszöbön az afroeurópai kultúra.

(Umberto Eco, 1990)
Igaz. A fő probléma - amely a globális melegítésnek is úgy 90 %-ban az oka - a globális túlnépesedés. Az etológia szabályai szerint minden fajnak szüksége van egy megfelelő nagyságú élettérre, és - bár a Mein Kampf ezt a tényt (az emberfajtáknak fajokká minősítésével) lejáratta, ennek ellenére - ennek a nagysága minden faj egyede számára meghatározható, az ember számára - bizonyos feltételek esetén - 105 hektár per fő. Ha ezzel elosztjuk a mérsékelt égöv területét, nagyjából 52 milliós globális népesség a fenntartható ... és nem annak a 145-szöröse!!!

Ez a 6000 évvel ezelőtti létszám fenntartható, a mai globális melegítést okoz, mely egyre gyorsulva az Egyenlítő felől a sarkok felé űz minden állatfajt, az embert is.
 
A nagy migrációktól, történelmi időkben legalábbis, félni szoktak. Eleinte megpróbálják kivédeni: a római császárok hol ide, hol oda építenek egy-egy vallumot, előreküldik légióikat, hogy a betolakodókat meghódolásra késztessék, később kiegyeznek és szabályozzák a berendezkedésüket, a birodalom valamennyi alattvalójának római polgárjogot adnak, de a vége mégiscsak az, hogy a római romokon létrejönnek azok az úgynevezett félbarbár királyságok, amelyek a mai európai országok, büszkén beszélt mai nyelveink, politikai és társadalmi intézményeink alapjául szolgálnak.
... A népvándorlásnak sosincs vége. Készüljünk szépen az új korszakra, küszöbön az afroeurópai kultúra.
(Umberto Eco, 1990)
Eco mondandójának ez a lényege.
 
Igaz. A fő probléma - amely a globális melegítésnek is úgy 90 %-ban az oka - a globális túlnépesedés. Az etológia szabályai szerint minden fajnak szüksége van egy megfelelő nagyságú élettérre, és - bár a Mein Kampf ezt a tényt (az emberfajtáknak fajokká minősítésével) lejáratta, ennek ellenére - ennek a nagysága minden faj egyede számára meghatározható, az ember számára - bizonyos feltételek esetén - 105 hektár per fő. Ha ezzel elosztjuk a mérsékelt égöv területét, nagyjából 52 milliós globális népesség a fenntartható ... és nem annak a 145-szöröse!!!

Ez a 6000 évvel ezelőtti létszám fenntartható, a mai globális melegítést okoz, mely egyre gyorsulva az Egyenlítő felől a sarkok felé űz minden állatfajt, az embert is.
kieg.

Ma ez a sarkok felé irányuló népvándorlás gondot okoz az EU és a USA déli határain, de holnap Oroszország lehet a bajban. Idővel Kanada is lépni kényszerül ...
 
Ma ez a sarkok felé irányuló népvándorlás gondot okoz az EU és a USA déli határain, de holnap Oroszország lehet a bajban. Idővel Kanada is lépni kényszerül ...
Canada varja es fogadja a bevandorlokat es nagyon erosen kiveszi a reszet a menekultek letelepedesenek.
Nem csak hely van boven hanem fontos hogy minnel tobb ado fizeto jojjon igy a nyugdijasoknak is biztonsagos a jovedelmuk.
Az itt iskolaba jaro bevandorlo gyerekek az itteni kulturat nyelveket elsajatitjak es a vilagon mindenhol meg is alljak helyuket es szivesen fogadjak oket ha elkivanak menni innen.

Usaba is azokkal van gond akik feketen ott maradnak, vagy a bunozoknek. A mexicoi emberek tizezrevel mennek usaba szezon munkara nagy reszuk vissza is megy. Masik reszuk probal szerencset tavolabbi allamokba. Sok fiatalt fogad az Army ami a leszolgalt ido utan allampolgarsagot is ad.
Ma is Mo rol felmillioan mentek mostanaba el mert valahogy jobban erzik magukat kint es jobban boldogulnak ugy anyagilag ugy sikerekben.
 
Canada varja es fogadja a bevandorlokat es nagyon erosen kiveszi a reszet a menekultek letelepedesenek.
Nem csak hely van boven hanem fontos hogy minnel tobb ado fizeto jojjon igy a nyugdijasoknak is biztonsagos a jovedelmuk.
Az itt iskolaba jaro bevandorlo gyerekek az itteni kulturat nyelveket elsajatitjak es a vilagon mindenhol meg is alljak helyuket es szivesen fogadjak oket ha elkivanak menni innen.

Usaba is azokkal van gond akik feketen ott maradnak, vagy a bunozoknek. A mexicoi emberek tizezrevel mennek usaba szezon munkara nagy reszuk vissza is megy. Masik reszuk probal szerencset tavolabbi allamokba. Sok fiatalt fogad az Army ami a leszolgalt ido utan allampolgarsagot is ad.
Ma is Mo rol felmillioan mentek mostanaba el mert valahogy jobban erzik magukat kint es jobban boldogulnak ugy anyagilag ugy sikerekben.
Na de a globális melegítes MINDENKIT a sarkok felé űz! Az Egyenlítőtől Kanadáig cca 700 millió emberről van szó! Ez nem egy megszokott bevándorlás, ez NÉPVÁNDORLÁS!!!
 
Igen ezt teszi.De nem csak megmentő akar lenni
Egyszerű politikai eszköz választásnyerésre.
Ezért szeretnénk leváltani mint egy a sok közül ok.
Honnan veszed a szít és az alantas verziót

Kedves barátom, a gyűlölet még a keresztény tanokban sem erény, hanem egy alantas ösztön, orbán erre épit.

Valójában kerítésre sincs szükség, ha minden magyar idegen gyűlölő,
mert akinek sikerül átjutnia a kerítésen, azt kicsinálják az ország belsejiben, előbb vagy utóbb,

 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,269
Üzenet
4,827,453
Tagok
617,017
Legújabb tagunk
LILI.1
Oldal tetejére